Mai bine ar fi sa vorbeasca cu tatal lui si sa ii spuna ca el stie de amanta lui.Sigur vocea lui va tremura sau ceva se va intampla cand Radu ii va sune tatalui, iar tatal isi va da seama ca fiul lui sufera pentru prostiile pe care le face si se va simti vinovat vazandu`si copilul suferind! Poate asa va renunta la amanta sau il va pune sa se gandeasca la greselile pe care le face.Mama lui nu ar trebui sa afle deorace tatal ar putea sa`si dea seama ca a gresit si ar renunta la amanta si s`ar intoarce la familia lui in orice clipa! Radu ar trebui sa incerce sa treaca peste pentru ca asa sunt majoritatea barbatilor si poate asa va face si el cand va fi insurat! depinde de el
Tu ajuta`l cu sfaturi! nu ar trebui sa te bagi m mt!
Bafta!
Orice sfat i-ai da tot rau o sa se sfarseasca!
Fereste-te sa te implici ca sa nu ti se aduca acuze dupa!
E familia lui si o sa stie el mai bine cum sa procedeze!
Tu doar sustine-l!
In primul rand trebuie sa il ajuti cu moralul deoarece este foarte important iti dai seama ca el acum sufera. Orcum ai sa ii spuneti mamei lui o sa fie rau deoarece nu o sa ii fie indiferent iar daca se ajunge la divort o sa sufere foarte mult prietenul tau eu te sfatuiesc ca prietenul tau si sa ii isi ia inima in dinti si sa ii spuna mamei lui direct atunci mama lui va sti ce sa fac iar atunci in momentele alea prietenul tau trebuie sa stea langa mama lui si sa o sprijine moral deoarece adevarul doare foarte mult. Spune-i sa fie tare ca nu ese un capat de lume.Bafta
Buna...
Imi pare rau, chestii de astea se mai intampla... inca un motiv sa spunem ca barbatii sunt niste...
Si imi pare rau ca fac parte din barbati nu din vina mea... ci din cauza ca exista astfel de oameni...
Cel mai bine ar fi ca Radu sa vorbeasca cu tatal lui... ar fi cel mai usor
Pt mama lui, daca nu stie, ar fi super aiurea sa afle asa: aw...
Asa as proceda eu
Mult Succes!