| LSecretName a întrebat:

Un prieten vrea sa stea cu mine, ideea e ca vorbeste cu foarte multe fete si mi-a promis aseara ca ma suna sa mergem impreuna la discoteca. I-am zis ca initial vroiam sa dorm la o fata dar... cine stie poate ma razgandesc. Mi-a zis ca ma suna cand iese si nu m-a maisunat. Mereu face asa promite un lucru si nu se tine de promisiune si cand ne intalnim ma tine i brate ma saruta imi spune lucruri frumoase, dar totusi nu suntem impreuna. Ce sa fac? Ce vrea?
As vrea sa-i arat ca sunt suparata pentru. faza de aseara dar nu stiu cum, o sa ma sune sigur sa ma intrebe de vba ce fac etc. cum sa ii zic?
Eu am 17 ani iar el 19 jumate happy. O fi din cauza varstei?

4 răspunsuri:
| BeeaSweet_3855 a răspuns:

Intreba-l in fata daca chiar te place...

| deyu1998 a răspuns:

Poi ai putea sa vb cu el la modul cel mai serios si sa ii explici ca tu nu esti o jucarie si daca vrea ceva serio s sa se comporte ca atare.

| deniisa a răspuns:

In primul rand ai putea sa ii arati ca esti suparata pe el cand te va suna si apoi sa il intrebi direct daca te place sau nu si ce vrea de la tine. Pa pa

| madducu a răspuns:

Asa am patit si eu cu unul.A mers o vreme ce a mers(adica ne purtam ca si cum eram impreuna dar nu eram.In timpul asta el statea cu altele dar eu nu stiam), dar i-am trimis eu un mesaj mai dur in care i-am zis ca daca nu stie ce vrea, sa nu ma mai deranjeze.Si de atunci n-am mai vb cu el(asta prin decembrie 2010).Mi-a fost greu sa-l uit dar am depasit situatia, chiar daca ma mai gandesc la el dar e mai bine asa. Sper sa iei decizia corecta:*