| Cristi2221 a întrebat:

Un raspuns urgent vreau. Fosta mea prietena m-a amenintat ca se sinucide daca nu ma impac cu ea. care nu stie povestea mea sa de-a la postarile mele trecute. Am inteles ca s-a intors roata dar nu stiu ce sa mai fac?! va rog spuneti-mi ce si cum sa fac!

33 răspunsuri:
| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Prietene tu esti nebun?
Am urmarit vreo 4-5 intrebari de-ale tale cu acelasi caz si acum mai vii cu inca una?
Ti-ai dorit la inceput sa se intoarca la tine?
Se pare ca s-a intors.
Atunci ce mai vrei?
Daca tii la ea si o iubesti impaca-te frate ce astepti?
Dar ca si sfat iti sugerez sa pui ceva conditii.Trebuie sa profiti de acest moment in care tebuie sa pui piciorul in prag si sa stabiliti anumite reguli.

| Cristi2221 explică (pentru MandrilaVasileRadu):

Am vrut dar am realizat ce o facut si cum, sa o ia naiba! nu-s presul nimanui i-am trimis sms ca sa se filmeze daca tot vrea sa faca ceva! o seara placuta! happy

| neutrino a răspuns:

Lasa roata sa se invarte.

| sofisis a răspuns:

laughing) Niciodata nu sapa groapa altuia ca risti sa cazi in ea de nu te mai scoate nimeni. Daca nu ai vrut sa pricepi ca cel mai bine e sa o lasi in pace si sa iti vezi de viata ta, acum ia si preocupa-te cu aberatii d'astea.
Ce poti sa faci? Nu ceda. Pana la urma fiecare e stapan pentru alegerile lui. Daca pe ea atat o duce capul...atat sa faca.
Daca inca o mai iubesti, impaca-te cu ea. Daca nu, nu. Dar nu o face santajat. Fa-o daca chiar simti asta.

| Cristi2221 explică (pentru sofisis):

O iubesc dar a luat un pumn de somnifere, sper doar sa poate trece cu bine peste asta, i-am recomandat un psiholog bun si am plecat! doamne ce bine e sa fii liber si cu constiinta impacata big grin

| Alcyon a răspuns:

Nu o baga in seama si gata.

| sofisis a răspuns (pentru Cristi2221):

Avand in vedere ca fata e instabila psihic, iti sugerez sa vorbesti cu parintii ei. Familia ei TREBUIE sa stie ce se intampla cu ea.Si prietenii la fel.
Vezi sa nu ai constiinta aia din "impacata" in "incarcata".
Fa tot ce e de facut pentru a evita ca ea sa se mai omoare, dar fara a te impaca cu ea.

| Cristi2221 explică (pentru sofisis):

Azi noapte la 1 am plecat la spital la insistentele mamei ei, dar eu cand am avut nevoie de ea unde era?! si-o tragea cu amicul meu. am fost mi-am facut datoria numa k acuma si prietenele ei tot pe mine ma arata, i-au facut spalaturi stomacale si e bine i-am zis sa-si vada de viata ei ca eu am alta prietena dar nu vrea sa inteleaga, daca ea vreau sa se sinucida e treaba ei, si constiiinta e impacata daca atata o duce capu sa fie sanatoasa dupa cate mi-o facut nu pot sa o primesc inapoi desii eu o iubesc inca ca pe ochii din cap si o visez in fiecare seara. sad

| mgtow a răspuns:

Ce sa faci, sa-i zici de 1 aprilie ca a facut o farsa buna si sa nu uite de filmulet laughing

greece12
| greece12 a răspuns:

Schimba-ti numarul de telefon, ignor-o total si vezi-ti de viata ta.
Recomanda-i acelasi lucru ori de cate ori iti va mai aparea in fata cu pretentii, sa-si vada de viata ei.
Teatrul place tuturor, dar numai cand e de calitate.
Iar al ei, e un fiasco total.

| powergirl a răspuns:

Ti-ai facut datoria si ai ajutat-o si parintii ei stiu ce face si nu te poate tine langa ea cu forta asa ca explica-i asta daca nu intelege e treaba ei si zii la maica sa sa stie ce fiica are si cu cine era ea cand tu aveai nevoie de ea si ca si-o tragea cu ala si a vedea ca nu esti tu de vina pentru ca vrea sa se omoare, ea face teatru nu cred ca vrea sa moara ci doar sa atraga atentia asupra ei. vezi-ti de treaba ta si ivita orice intrevedere cu ea si ce zice prietenele ei sa nu teintereseze

| Cristi2221 explică (pentru greece12):

Acum o luna visam sa faca chestia asta adica sa se intoarca inapoi dar acum totul s-a schimbat. e un oras mic tot o sa dau de ea numai ca a aflat deja si mama iar ea e bolnava cu nervii si se supara si mai tare ma jur ca daca pateste mam ceva din cauza ei am sa o omor eu cu mana mea nu sa se mai sinucida! e o zdreanta. casnicie esuata plus ca statea cu unu de 5 ani cand m-am implicat eu cu ea plus multe altele dragostea din pacate o oarba desii eu stiam in sinea mea ca nu e de mine! si sa mi-o faca si cu amic de-al meu cu care m-am intalnit azi cu el si mi-a zis sa-mi fie rusine. I-am bagat 2 sub barba si acum astept citatia de la politie. sa mearga amn2 invartindu-se! si numarul nu mi-l schimb pentru toate ordinarele. o zii placuta sa ai!

| Cristi2221 explică (pentru mgtow):

E in coma indusa acuma am venit de la spital si ma-sa imi plangea pe umar si i-am zis adevarul dar ea tot o tinea pe a ei. m-a inselat acuma e treaba ei!

| Cristi2221 explică (pentru powergirl):

Din partea mea sa faca ce vrea! prietenele mele mi-o zis dar le-am spus si eu tu cand si-o tragea cu ala se gandea cat sufar eu? oricum n-as putea sa mai pun mana pe ea niciodata in nici un fel o durat ceva timp sa realizez asta dar ma bucur ca am trecut peste si ca am reusit sa trec psihic momentul asta desii ma doare sa-i zic nu! eu m-am dus la spital pentru ma-sa nu pentru ea crede-ma si i-am dat cu flipu si acolo sa arda-n iad i-am zis pentru ce o facut si am iesit din salon mi-am pierdut o noapte pentru o nemernica care nu merita nici negrul de sub unghii! atat pot sa-i zic ca nu are de ales ori se omoara ori face ce vrea ea dar cu mine nu va mai fii in vecii vecilor! si o mimat un atac de panica! atat e greu acuma ca o perioada nu o sa mai pot avea incredere in femei si toate relatiile pe care le-am avut am incercat sa o compar cu ea si de aia mi-au esuat toate is tanar am viata inainte! happy o zii placuta!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Cristi2221):

Pai,se mai uita omul cu cine se incurca, nu stiu ce ti-o fi trebuit tie o asemenea persoana!
Oricum, acum lucrurile sunt clare, vezi-ti de drum.

Sunt foarte clare din punctul meu de vedere, insa daca se omoara desii eu sper sa nu faca chestia asta m-ar bantui pe veci! treaba ei viata ei acuma la mine incepe lupta sa-mi gasesc o persoana care sa stiu ca e capabila sa iubeasca macar cat iubesc eu! happy

greece12

Stii,nu esti responsabil pentru actiunile nimanui,in afara de ale tale.
Ea a incercat un santaj sentimental si a fost atat de nesabuita incat a trecut la fapte.
Normal ca si eu sper sa-si revina,n-ar fi uman sa sper contrariul, dar si-a facut-o cu manutele si mintea ei, ii vor trebui ani de psihoterapie sa redevina om.
Iar tu, cauta sa-ti echilibrezi viata, in ciuda tuturor acestor intamplari.
Si fii mai prudent si mai intelept!
happy

Acum plec la spital iar ca si-a revenit, ma duc sa-i spun cat de mult o iubesc inca si cat tin la ea si cat o mai visez noaptea dar ii spun si din punctul meu de vedere de ce nu se mai poate sper sa ma inteleaga. daca nu, nu + bonus am citatie de la politie de la fostul amic la care i-am dat 2 in decursul zilei de azi. bvo mie straight face sa ne auzim cu bine

greece12

Nu iti recomand sa-i spui aceste lucruri, ii oferi sperante zadarnice si posibil sa repete gestul...
Ai grija.

Speram ca va fi ok! revin cu update in cursul serii! o zii placuta!

greece12

Asemenea!
Sa speram ca totul va fi bine!

| powergirl a răspuns (pentru Cristi2221):

La fel va fi greu da nu imposibil incearca sa nu o compari cu nimeni sa te bucuri de fata asa cum e ea sa fii mai preucupat da cat de multi iti place de ea si cat de rumoasa o gasesti nu incerca sa ii cauti defecte ca atunci mintea te va duce la fosta recomandare nu mai merge la ea la spital nu o mai cauta vizita nimic ca daca vei face asta va profita si iar vafi in spital peste cateva zile luni mai stiu eu. nu ii mai spune nimic nu o mai cauta deloc

Nu pot sa o las de izbeliste cum m-a lasat ea sincer nu pot! am fost un mitocan cand i-am zis aseara sa se filmeze daca face ceva sad si acuma ma-sa imi plange pe umar. ma gandesc sa ma duc sa ma impac cu ea pana macar de ziua mea sa se puna inapoi pe picioare desii nu va mai fii la fel, ma gandesc ca o solutie temporara pentru ea. o iubesc si tot dar cand nu mai pot, nu mai pot! nu as putea sa traiesc cu constiinta ca puteam salva pe cineva si n-am facut-o. am avut si eu tente sinucigase dar eu am trecut singur peste ele, ea are si familia in spate si prietenii si tot eu n-am avut pe nimeni am tinut in mine, ranile is inca proaspete de aceea nu pot avea nimica cu ea. stiu ca fac o greseala dar macar o fac ca sa-i salvez viata. sad

Atunci du-te, la ea da te rog nu ii zi ca te impaci cu ea zii ca ai venit ca iti pasa de ea si daca e dur nu ii da sperante ca va incerca iar sa se sinucida crede-ma ce zic ca asa te are la mana nu stii ce e in capul ei si daca vede ca te castiga napoi asa va face iar si iar eu cred ca vrei sa se termine nu sa o tina asa mult si bine, aleerea e a ta dar nu ii zi ca va impacati zii ca mno tii la ea dar intre voi nu va mai fi nimic si daca e greu pentru ea va trebui sa accepte.

Am ajuns la un acord cu maica-sa ca sa-i spun asa pana va fi mai bine adica sa iasa din spital dupa o sa o duca cu forta la psiholog, cand am fost azi la ea o incercat sa ma sarute si asa cum am vazut-o intubata am cedat desii sincer mi s-a facut greata de ea. imi pare rau ca a trebuit ca ea sa ajunga la chestia dar dar tot timpul ma intreb daca faceam si eu aceeasi treaba ce se intampla?! venea sau ma lasa de izbeliste? cred l a doua varianta. m-am despartit de actuala mea mea prietena si i-am spus ca nu are rost pentru ca nu vreau sa o prind la mijloc in rahatul asta si ea mi-o zis ca ma va astepta. o iubesc dar in acelasi timp o vad ca pe un nimeni, o stafie, trecutul meu care incerca cu nerusinare sa revina-n viata mea. sunt un om slab dar prefer sa fiu asa pentru altii decat sa ma gandesc la mine, e gresit? da! dar sincer ma doare sa vad dragostea mea si probabil singura pe care o voi avea sau sa o iubesc in halul ala sa ajunga asa! am demnitatea mea dar momentan las dupa ea desii nu voi putea sa o mai ating niciodata. de sex nici nu o sa se mai puna problema niciodata asa ca relatia asta o vad nu scurta ci foarte scurta! happy

Cum am zis alegerea e a ta macar maica sa nu te acuza si totusi vede ca nu esti de vina iti doresc numai bine si nu te considera slab ci considera-te un om cu suflet si ca tine in ziua de azi nu multi sunt crede-ma.

La maica-sa i-am spus totul ce s-a intamplat si ea mi-o zis ca nu crede asa ceva si daca e adevarat ca-i pusca 10 palmi de se invarte tot fuguta. repe voi sta cu ea pana se va face bine, duc laptopu cu mine si ii arat tot ce am facut si vb pe TPU. sper sa se simta si atunci sa plece singura! happy

Nu stiu daca vei castia ceva dar incercarea moarte nu are. daca va vedea mesajele acestea si va vrea sa vb cu cineva sunt dispusa sa vb cu ea dar nu cred ca va intelege. poate are aceste tentative de suicid si ca se simte rau ca te-a ranit cate-a inselat nu stiu ce e in capul ei dar va trebui sa treaca peste asa cum in viata ta va altcineva si in a ei va fi si nu trebuie sa se omoare pentru nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca s-a ajuns aici inseamna ca tu chiar ai urmat cateva dintre sfaturile primite, ceea ce e ciudat, pentru ca nu aveam astfel de asteptari de la tine. Dupa ce te-a ranit acum te santajeaza emotional, ranindu-te din nou.

Stii ce ai de facut, iti vezi de viata ta! Nu linge unde a scuipat ea, vei suferi si mai mult data viitoare.

Daca vrei sa te razbuni, fii alaturi de ea. Ofera-i sprijin moral sau de care vrei tu, dar fara sa mai se puna problema de o relatie. Asta o va face sa regrete mult mai mult ca te-a parasit si, in scurt timp, va pica la picioarele tale. Dar nu iti recomand sa te joci asa cu ea, in locul tau, as rupe orice legatura si mi-as vedea de propria viata.

| Cristi2221 explică (pentru anonim_4396):

Teoretic m-am impacat cu ea. pana o vad bine si dupa o las iar am sarutat-o pe frunte cand am vazut-o cu atatea aparate-n ea. i-am spus ca ea va ramane iubirea mea si teoretic m-am impacat cu ea dar pana va fi mai bine si atunci o las usor usor sa se destrame iar tot! o zii buna happy