Mda.
Si toata lumea ti-a raspuns si iti va raspunde cu " nu fi trist. la momentul potrivit, etc etc etc.
Omule! fetele nu cad din cer! ce vrei? sa vina sa te ia de acasa?
Te simti singur? iesi afara din casa, lasa messul si jocurile pe Pc. Baga-te in vorba cu fete, iesi cu amicii tai si tot dai de o fata noua ca doar nu traiti in jungla. Esti timid? cauta pe net articole despre timiditate. Nu stii cum sa intrii in vorba cu o fata? La fel, Google e plin.
Esti dingur pe lume! de ce? ca preferi sa stai in casa si sa dormi, sa iti plangi de mila sperand ca va veni o minune. Fetele nu se agata pe net, facebook, mess. Acolo poate poate. le mai scoti la un suc. dar mai rar. ca si fetele depind acum mult de facebook.
Asa o sa te simti mereu daca nu actinezi, o sa iti plangi de mila ca nu ai fete, ca nu ai prietena, ca esti singur. etc.
Tu alegi calea asta. Asa se intampla si in cluburi, atatea fete si baieti. stau pe margine si fumeaza, bea. uitandu-se la fundu fetelor... si criticand. In loc sa se duca sa intre in vorba cu ele.
Si povestile continua.
Daca alegi sa fi unul care isi asteapta soarta sa cada din cer. ramai asa
Daca alegi sa faci ceva in legaura cu toata povestea asta. Pune-te pe treaba si lasa lenea.
Scuze, da nu pot fi ca restul sa te amagesc ca totul va veni la momentul potrivit pentru ca. Nu va veni.
Tu vei ramane acelasi. si nu vei face nimic. te vei multumi cu ce vei primi de la altii. si nu este frumos asa.
Salut
Un alt sfat, acest site nu este un site matrimonial, caută la matrimoniale dragă, și stai liniștit că nu ai 90 de ani, ai abia 17 și dai în foc.
Iesi si tu in oras cu prietenii tai si ii pui sa aduca si fete...
sau la varsta asta vrei sa spui ca nu-mi place nicio fata? daca da lupta si cucereste-o, daca nu incearca sa cunoasti lume
Buna,uite nu trebuie sa te simti singur si oricum fetele vor veni la timpul lor, nu le cauta tu pentru ca mai tarziu te vor cauta ele pe tine.Si ca sa nu te mai simti singur uite iesi cu prietenii pe afara, stai cat mai mult timp cu ei si incercati sa chemati si fete cu voi as iti vei gasi si tu o fata. Sper ca te-am ajutat! Pup!
Nu trebuie sa fii necajit. Dupa fete si dupa tramvaie sa nu alergi niciodata. Tot ce trebuie sa faci este sa fii tu insuti, natural, sa nu vorbesti prea mult, dar nici sa stai mut. Nu trebuie sa te maimutaresti cum am vazut pe la unii pusti. Nici o fata nu umbla cu maimutoi.Deasemenea trebuie sa nu te dai mare destept ( chiar daca poate esti) trebuie sa vorbesti doar cand e nevoie. Subtil si la obiect.Mai asteapta si alte sfaturi susses
Mda. stai linistit o sa iti gasesti nici eu nu am pe nimeni pe niciun baiat da nu mor de aia
Man nu fi trist nu e bine sa crezi asa . O sa iti gasesti persoana potrivita la momentul potrivit Iesi mai mult cu baietii pe afara cu prietenii tai si pe unde se duc ei du-te si tu si poate te intalnesti cu fete pe care le cunosc prietenii tai si iti va placea de una si ei de tine etc. Nu fi trist! O sa iti gasesti persoana potrivita la momentul potrivit BafTA!