| busu11 a întrebat:

Un sfat daca imi dati as fi recunoscator. Am o relatie de 1saptamana, dar am tinut secret pana acum deoarece eu acum 1 luna am fost intr-o relatie cu o foarte buna prietena a iubitei mele, iar ea nu vrea sa spunem ca sa nu o raneasca. Eu stiu ca nu ar pati nimic daca ar sti dar ea nu intelege asta si vrea sa tinem relatia secreta o perioada(1-2luni). Cum o pot convinge sa cedeze la idea ei prosteasca?

5 răspunsuri:
| anka89 a răspuns:

Poate se gandeste sa nu se certe, dar mai rau ar fi daca ar mai trece 1-2 luni cum zice ea si ar afla, poate s-ar simti mintita.Din moment ce tu nu mai esti cu cealalalta, nu vad de ce sa va ascundeti...dar astea sunt complexe. Spune-i frate si fie ce-o fi.

| Gdeni a răspuns:

Eu cred ca s-ar supara mai tare daca ar afla ca ati mai si ascuns relatia... parerea mea

| Azµre a răspuns:

Nici n-ai încercat să vorbești cu ea și ne spui că nu înțelege... Pune-o în fața faptului împlinit, ce fel de prietene îți va fi dacă nu înțelege.

| stark47 a răspuns:

Nu e prosteasca.cel putin in momentul de fata nu este. spune-i prietenei tale sa o intrebe daca mai are sentimente pentru tn...astfel veti sti daca e sigur sa fiti publici fara sa raniti pe cineva.

| Tatato a răspuns:

De acord cu Azurke.