| bbbee a întrebat:

Un sfat? M-am despartit de prietenul meu din cauza atitudinii sale..are bacul acum,l-am inteles.l-am lasat mai usor,insa el nu ma cauta deloc toata ziua,nu ma suna,nu nimic.Iar cand l-am intrebat ce are vorbeste rece si superficial cu mine, parca in bataie de joc.

Credeti ca am facut bine ca m-am despartit? De cand am facut asta nu ma cauta nu imi zice nimic.Nu ii pasa deloc?

Daca e asa cum as putea sa il uit mai repede?

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai facut tare bine: el nu te mai cauta, pentru ca nu a relizat ce bijuterie si mandrete de femeie a pierdut.

Răspuns utilizator avertizat
| justadream94 a răspuns:

Simplu..ganteste-te la chestiile urate care ti le-a facut si ca nu te merita

iesi cu altcineva, fa diverse activitati care te fac sa te simti bine..iesi cu prietenii.fa sport..citeste fa ceva care sa te tina ocupata..lasa-l pe el sa isi vada de alea lui
daca nu stie sa te aprecieze de ce sa iti bati capul?

| NimeniSiAtat a răspuns:

Socializeaza, iesi cu prietenii si daca vei intalni pe altcineva care sa-ti capteze atentia sigur il vei uita si vei trece mai usor peste asta.

| Darkness13 a răspuns:

Tu te-ai despartit de el si tot tu te miri de ce nu mai e cald cu tine. laughing
O fi si el ranit, nici baietii nu-s de fier, dai putin tipm.

| bbbee explică (pentru Darkness13):

M-am despartit de el in urma atitudinii sale reci fata de mine. nu a fost invers

| Nestii a răspuns:

1 la mână: E posibil să fie foarte implicat cu bacul, asta dacă ști că este un băiat care stă mereu cu burta pe carte. Deci, în cazul acesta ar trebui să îi dai timp.
2 la mână: Dacă niciodată nu a fost genul de om care să învețe și să îi pese de școală înseamnă ca nu îl mai interesează de tine, deci UN MĂGAR, pentru că nu a fost in stare să îți zică că nu te mai vrea în față. happy

| bbbee explică (pentru Nestii):

Este genul de baiat care invata.