De un lucru sunt sigura, pentru ca am trecut printr-o experienta asemenatoare:daca te iubeste, nu te preseaza si are rabdare! Chiar daca ii vine sa se dea cu capul de toti peretii, te asteapta.Pe mine m-a asteptat aproape 3 ani si, stii? Era mai mare decat mine cu 6 ani.Era,vorba aia ''expert'' in ale sexului si cu toate astea, a asteptat dupa o mucoasa.
La voi au trecut abia 2 saptamani si deja te preseaza cu asta.Esti sigura ca simte ceva pentru tine si nu urmareste doar asta?
Ar fi o greseala teribil de mare daca ai accepta sa faci dragoste cu el, doar ca sa-l faci fericit, ori ca sa-i faci pe plac.Pasul asta e foarte important si-l faci atunci cand simti nevoia s-o faci, cand te consideri pregatita!
Mai intai sa dovedeasca(fapte) ca merita sa i te daruiesti.
Adevarat!
Mersi frumos... Asa este sa ma astepte daca zice cu adevarat daca tine la mine...
Mai bine zis ce să nu faci!
Nu te culca cu el, nu te merită plus că are niște 'vrăjeli' ieftine.
Sunteti impreuna de 2 saptamani, care-i graba? Eu zic sa mai astepti. Daca nu vrea, da-l naibii. Inseamna ca nu umbla decat dupa sex.
Ce varsta aveti? Daca va certati de la 2 saptamani cat crezi ca o sa tina? Dupa 2 saptamani iti cere deja sa faceti sex? EL e golan, ce vrei mai mult? Ii spui frumos ca nu vrei si ca daca te iubeste te asteapta. Esti virgina? In cazul in care esti nu ar avea niciun drept sa te preseze.
Nu ii mai stricati ma omului combinatiile. ete e centaur, a prostit-o cu schema clasica trebuie facut sex cat mai repede pentru ca pleaca 2 saptamani "in afara". are si scuza perfecta ca sa n-o mai sune dupa. ma mir ca n-a prostit-o cu ceva-n genul "repede am nevoie de ajutorul tau C.I.A vrea sa imi aresteze penisul, am nevoie de un loc unde sa il ascund"
Pff, cati ani ai? :* deci faza e ca stii si tu toti baietii vor asta la un moment dat intr-o relatie. acum tu stii daca ai incredere sau nu in el, sunt sanse sa vrea s-o faceti si dupa sa te lase, sau se poate sa vrea doar pentru ca nu mai are rabdare, ca-l faci sa astepte prea mult si nu-i place. Ce pot sa zic, daca te simti pregatita si daca il cunosti fff bine ai putea sa incerci dar nu iti recomand asa tare. Incearca sa mai stai de vorba cu el despre asta. Pup si succes.
In primul rand daca il refuzi si el incepe sa tipe atunci inseamna ca vrea doar sa te aiba doar pentru o noapte asa ca mai bine asteapta (pararea mea)
Salut!
Eu îți recomand să nu o faci ÎNCĂ, nu știi de ce e în stare.
Și în al 2-lea rînd 2 săptămîni nu crezi că e destul de... puțin?
Ai grijă la ce alegere faci!
Bye!
Multumesc frumos pentru tot aveti dreptate sa ma astepte daca zice cu adevarat ca tine la mine. Pup