Buna ma numesc Liviu.Am trecut prin astea acum 24 de ani si atunci ca si acum baietii sufera in tacere. Adevarul ca au o doza de mandrie care ii face ne comunicativi si de aceia de multe ori e bine tu ca fata sa iei initiativa si sa il intrebi cu calm :"Ghita... cei cu viata ta " (parafrazand pe Cleopatra Stratan). Daca nu cautati sa comunicati cu sinceritate, nu o sa obtineti altceva decat un razboi psihologic
Chiar nu stiu ce a mai cred.presupun ca e indecis.nu este sigur ca te uibeste sau ca u il iubesti.invita'l la un suc ceva si clarifikti treaba. e pacat sa te desparti de el din cauza unor invifiosi.bafta
Poate te iubeste...
dar vrea sa se asigure ca si u il iubesti...
nu stiu, vb cu el si rezolvi totul :*
El stie ca`l iubesc si cred ca si el ma iubeste
Ar trebui sa fie un foarte bun actor ca sa ma minta cum m`a mintit, parea prea sincer cu toate ca a renuntat usor tind sa cred ca m`a iubit
Dar nu-l inteleg. daca m`a iubit de ce se poarta asa de ce renunta asa usor.
Prieteni mei care il cunosc au zis ca poate vrea sa rezolve problema cu fostul meu prieten si dupa sa vina sa ne impacam pentru ca stie ca`l iubesc
Chiar nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac?
Credeti ca ar trebui sa mai incerc sa mai vorbesc eu cu el sau sa-l las sa vina el la mine?
Mersi de sfaturi:*:*:*
Pai depinde daca iubirea ( daca e iubire ) voastra este sincera.
Nu merita sa renunti la viata ta pentru fostul` prieten. poate el inca mai tine la tine...incearca sa vorbesti si cu el. atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva lupti pentru el, dar ai grija sa nu lupty degeaba si el sa nu aiba p altcineva. fa ce`ti spune inima :*
Decat sa ne dam noi cu presupusul de ce nu il intrebi uh. adica du-te la el si intreaba-l fata in fata ce are de gand... fara sa fii prea dura bafta:*
lucyaneya întreabă: