Dar e foarte grav trebuie sa vorbesti cu parintii neaparat tipul ala poate te-a lasat pe tine dar daca se duce sa violeze alta? asa ca fa un gest onorabil si pune-i bete in roate, denuntandu-l la politie si apoi tu poti ramane cu sechele psihologice toata viata.cum spui si tu te sperii cand auzi masin.nu e ceva rusinos tu ai fost o victima, pedofilul ala nenorocit trebuie sa plateasca... sper sa rezolvi problema gandeste-te bine stiu ce spun am psiholog in familie.
Este cumplit ce ti s-a intamplat... cel mai bine ar fi sa vorbesti cu cea mai buna prietena a ta, mama! ea, doar ea te poate ajuta in ipostaze ca astea. nu conteaza ca o sa tipe, sau nu mai stiu ce. tu trebuie sa-i spui ca tu te-ai dus la ea sa-i ceri ajutorul, nu sa-ti faca mai rau. sper ca te-am ajutat.
Să ştii că deşi crezi că vârsta pe care o ai e o circumstanţă atenuantă sau o scuză, nu este. La vârsta de 14 ani trebuia să ştii că nu e bine să ai încredere în oricine. Probabil dacă reacţionai într-un fel ( îi ameninţai cu poliţia), te lăsau în pace şi nu ajungeai până pe malul Trotusului. Nu înţeleg de ce până acum nu le-ai spus părinţilor tăi, ca să faceţi o plângere la poliţie. De ce anume te temi? Îţi convine să stai izolată şi să-ţi fie frică să ieşi pe zi din cauza unor persoane care au scăpat nepedepsite pentru că nu ai făcut ce trebuie?
Spune-le părinţilor urgent.
Baftă!
Trebuie sa le spui neaparat parintilor sau du-te tu personal la politie si povesteste unui politist ceea ce ti s-a intamplat. Daca te lasi intimidata, data viitoare posibil sa"nu mai fi la fel de norocoasa"si sa ajungi sa fii violata.salut
Eu stau cu bunicii...iar peste 2 saptamani plec la parinti in Austria.
Cei ce au facut asta sunt persoane destul de cunoscute in orashul in care stau si nu cred ca as rezolva ceva. Aveam incredere in "prietenii mei" Ana si Alex. Va multumesc din suflet pentru sfaturi :*:*.
Trebuie sa faci plangere la politie dar eu am o nelamurire cei doi ana sh alex ei stiau? eu cred ca i-as scoate ochii proastei aleia ca doar era unchisu iti urez succes sh spune-le paritilor ei te vor ajuta
Da.Cei doi "amici" ai mei stiau.Chiar ei m-au "recomandat" pentru asa ceva. Probabil ei au zis ca daca ma drogheaza nu mai stiu ce fac si o sa fiu de acord, dar nu a fost asa stiam foarte bine ce se intampla.Nu am mentionat ca pe drum unchiul Anei m-a pus sa ii fac sex oral dar nu am fost de acor si am primit o palma destul de tare. Cand am ajuns in oras toata lumea se uita la mine,eram ametita,ochii ii aveam rosii din cauza drogurilor, a palmei si de la plans. Plangeam mergand pe strada, inca nu realizam ce se intamplase cu mine, auzeam voci, pasi in spatele meu dar nu era nimic...
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat...dar ai ales sa publici pe internet intamplarea de cat sa vb cu mama ta? scuze dar imi este cam greu sa cred asta
Cine sunt acesti Ana si Alex? Prietenii tai? Daca da ar trebui sa vorbesti foarte serios cu ei.Cum au putut sa-ti faca una ca asta? Ar trebui sa vorbesti cu cineva, cu mama ta, pentru ca trebuie sa stie ce ti se intampla, nu trebuie sa te inchizi in tine.Si trebuie sa-I multumesti si Lui Dumnezeu pentru ca a Avut Grija de tine si Nu A Lasat nimic rau sa ti se intample.Incearca sa faci lucruri care iti plac, poti asculta muzica, te inveseleste si ai nevoie de asta
Asculta sfaturile celor de aici, ai sa regreti daca nu faci plangere la politie; fie ti se poate intampla din nou, fie o sa faca asta altei fete nevinovate. Si ai grija ce prieteni iti faci, nu mai pastra legatura cu Ana si Alex si nu iti mai face prieteni de genul lor doar pentru ca ti se par cool ca au masina sau cine stie ce figuri in cap. Fi mult mai atenta si mai precauta. Succes~!
Parinti- politie-psiholog.esti minora, si merita sa o pateasca toti mai ales daca erau si adulti acolo!
Eu cred ca tu nu realizezi prin ce ai trecut si in ce hal putea sa degenereze situatia asta.
Puteai ajunge batuta mar, violata si ucisa.
Dar posibil sa fi tu doar plictisita si sa fie vrajeala de-a ta. Daca nu, du-te la politie ca asta e un caz de hartuire sexuala si privare de libertate.Nu numai ca respectivii scapa nepedepsiti, dar probabil ca ar mai si incerca din nou cu tine.In mintea lor bolnava se gandesc:inca un pic si ar fi cedat, probabil ca i-a placut.Plus ca deja mi-am facut si eu o parere proasta despre tine.O fata cuminte in nici un caz nu accepta asa ceva.Tu povestesti despre experienta respectiva, de parca vorbesti pe mess cu vreo prietena despre baieti.salut