anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un sfat va rog!?
Fosta mea prietena pe care am inselat-o (din greseala) e cu altu.Ce sa fac.Mentionez ca am incercat sa fac cumva sa ne impacam.Ea mi-a dat de inteles ca ar vrea, dar dintr-o data e cu altu.

6 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Din greseala sub forma,ca ai crezut ca e ea? sau ai fost orb?
Nu-i mai spune ca din greseala, spune-i ca ai gresit ca nu mai faci, jura, promite. Spune-i ca o iubesti ca o vrei inapoi. Daca vezi ca totusi nu vrea, las-o. Daca se va gandi la tine iti va spune.

| BassHunter13 a răspuns:

Stai putin! Cum ai putut sa o inseli din greseala! Doar daca are vreo sora geamana si nu ti-ai dat seama.In rest nu pot sa imi imaginez cum inseli o persoana din greseala!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum functioneaza inselatul din greseala? Era becul spart pe scara blocului, ai gresit apartamentul si mai apoi fata?

| MiruD a răspuns:

Nu exista "inselat din greseala". Nu ai ce sa faci. Are tot dreptul sa isi caute alt baiat care nu ar face ce ai facut tu. Si are tot dreptul sa nu te ierte. Imi pare rau pentru ea.

| dragodana a răspuns:

Salut! N-am mai auzit pana acum sa inseli din greseala.Oh God! Ti-ai taiat singur creanga de sub picioare atunci cand ai inselat. Tipa nu te mai vrea(si sunt de acord cu ea) pentru ca ii este frica sa nu repeti "greseala".
Daca tot o vrei din tot sufletul arata-i asta prin gesturi, mesaje, cadouri, promisiuni(de care sa te tii). Daca tot nu te vrea, adio.Mai sunt fete pe lumea asta.
Sper ca ai invatat ceva din experienta asta.

| Captoresque a răspuns:

Nu prea înțeleg cum stă treaba cu înșelatul din greșeală.

În fine.

Nu ai ce face. Dacă nu ți-a dat semne clare că vrea să vă împăcați, ura și la gară.