Buna.sincera sa fiu si eu am ram as insarcinata in acest mod.trebuie sa-ti faci un test de sarcina neaparat daca tu nu-ti doresti copilul.pe viitor te sfatui sa folosesti prezervativ sau eventual anticonceptionale. te pupic si ai grija de tine.
Nu cred ca esti insarcinata, atata timp cat nu si-a dat drumul in tine. Pt orice eventualitate fa un test de sarcina, si fi atenta cand trebuie sa-ti vina menstruatia. Ai grija!
Cei asa de mare lucru sa va puneti un prezervativ inainte de contact? Ce va costa? Mai bine te duci sa faci teste si sa dai bani fara numar pe teste, etc, decat sa iei un prezervativ?
Ajutati-ma...protejati-va si nu mai aveti nevoie sa cereti ajutor...auzi ma nu ma protejez ca sa ma simt eu foarte extra si dupa aia ma trezesc cu burta la gura asa va trebuie!
Măi, măi, măi... dar ce vă "mănâncă" pe voi măi copii.
Dacă ai încredere în el şi nu vrei să poarte prezervativ, de ce nu iei tu anticoncepţionale?! Pff...
E foarte probabil sa fi ramas insarcinata, pentru ca ai facut-o fara prezervativ, dar ca sa fii sigura fa un test de sarcina sa scapi complet de indoieli. Dar din cate vad eu, se pare ca-ti doresti cu "disperare curand si nemaritata un copil!
Uite ce este: data viitoare puneti prezervativ, sau apuca-te de muncit sa intretii un copil! Asa-ti trebuie daca nu sti ce dracul e ala " PREZERVATIV". Dar daca vrei iti tin eu o lectie despre el, poate asa bagi la cap si nu mai faci sex neprotejat.
Si uite de asta s-a inventat prezervativul ala... Fetelor, luati aminte si folositi-l (de fapt puneti-i pe partenerii vostrii sa il foloseasca)!
Erai intr-o perioada foarte fertila, asa ca exista un risc de sarcian de cam 15-20%. Testul de sarcina il poti face dupa minim 21 de zile de la contact, la 10 zile are o siguranta foarte foarte mica (in sensul ca sunt multe rezultate fals negative).
Ce a facut el se numeste ' Coitus Interuptus ' a scso cu cateva secunde inainte sa-si dea drumul, nu esti insarcinata daca nu erai in perioada super-fertila
voi fetele mai micute ar trebui sa fiti mult mai documentate despre ce inseamna sexul si cum sa il manuiesti mai bine
Pe viitor, sa nu mai faci sex neprotejat chiar daca se fereste sa ejaculeze in tine pentru ca nu stii cum se intampla si iveste nenorocirea. ce pot sa zic...asteapta sa vezi daca-ti vine menstruatia!