anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un sfat va rog! mie imi place sa am un baiat (partener) care sa ma iubeasca si sa ma simt bine si rar am parte de asa ceva adica de relatii, putini baieti ma baga in seama. si acum ca m-a tot bagat unul in seama cu care sunt de doua saptamani si imi cere sa facem sex da eu am abia 15 ani si nu mi se pare normal ca de la varsta asta deja sa-mi-o incep sfaturi va rog ce sa fac cum ar fi bine? sigh ca nici singura nu-mi place sa stau ca ma simt nasol cand sunt singura sad

Răspuns Câştigător
| Madu_5369 a răspuns:

Deci parerea mea... adica cum as face eu in situatia ta. chiar sunt partial in situatia ta. Eu pana imi formez o relatie imi i.a ani:O si eu tot 15 ani am. adica eu vreau sa cunosc persoana perfect. eu sincera sa fiu dupa 2 saptamani sa iti ceara asa ceva:O? te.ai gandit ca doar din cauza asta te.a bagat in ¨seama¨sa obtima ce are nevoie de la tine... daca vrei sa vorbesc ssincer sa te foloseasca. eu una i.as da papucii! dupa mine a stat un baiat 1 an de zile si eu i.am zis ca daca vrea asa ceva poate sa-mi dea ignor si el mi.a zis ca daca vroia asa ceva nu statea atat timp dupa mine si ca dupa o saptamana, maxim o luna si.ar fi schimbat comportamentul si ar fi adus vorba de sex! Acum treaba ta! esti tu la mijloc. Daca Doamne fereste nu stiu nu va protejati:O sau sa ramai insarcinata ce ar zice ai tai la 15 ani e jenat si nu numai ai tai si cei din jursad. eu momentan sunt singura. Dar alta chestie care e foarte importanta dupa 2 saptamani tii, iubesti acest baiat? care vrea doar sex? intai testeaza orice persoana intai dupa suflet apoi fizicul. acum Faci ce sti si eu sunt singura si ma simt laa fel dar decat sa te sacrifici mai bine singura. Scuza-ma dar viata nu are la baza numai sex si baietii! mai sunt si prietenii, bine ce fel de prietenii nu orice prieten! eu am o prietena care e sincera si imi spune tot npe fata. descopera.ti un prieten care sa iti dea sfaturii stind bine situatia! eu te sfatuiesc sa renunti la acest baiat ca daca dupa 2 saptamani iti cere asta? cum 1 luna te tine incuiata in casa sa te culci cu el? o astfel de persoana reprezinta un zero barat! scuza-mi expresiile daca te-am deranjat cu ceva dar prefer sa fiu sincera decat sa faci o prostiehappy! FUNDA?:*

3 răspunsuri:
| Takocska a răspuns:

Cum gandesti tu da sa incepi la 15 ani putin devreme mai ales dupa 2 saptamani vede pe tine ca ai lipsa de iubire si foloseste asta ca sa obtina tothappy

| Madu_5369 a răspuns:

Ma bucur ca te.am ajutat! doresc sa-ti stiu si eu deciziahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca ti-ar fi mai bine singura decat sa te tot bata ala la cap. Cauta pe altcineva.