| audiggle a întrebat:

Un simplu trandafir la prima intilnire, ce pareri? Nu se va alinta din prima zi?

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este respect, nu obligatoriu alint!
Pa, pa.

| Jony123 a răspuns:

Inseamna respect, tandrete si un gest frumos pe care multe fete din ziua de azi nu stiu sa il aprecieze si il iau in batjocora sau se prefac ca nu o impresioneaza.
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| MikyMi a răspuns:

E un gest frumos!
Nu se alinta stai linistit. Doar nu ai sa-i duci la fiecare intalnire cate unul, asa din cand in cand...o surprinzi cu cate ceva.
Mult noroc!

| IsabelaIssa a răspuns:

Nu as considera gestul un alint, ci mai degraba ajuta putin la imaginea ta. "Da bine", in fata ei, si e un punct in favoarea ta. O sa fie destul de mandra de el si sunt sigura ca o sa aprecieze. Nu stiu care sunt fetele ce nu apreciaza un gest de acest gen, sau cele carora nu le plac florile si cadourile. Sa nu generalizam exceptiile. Bafta in continuare, si o relatie frumoasawinking

| janynefeaver a răspuns:

Nu. Trandafirul reprezinta admiratia si respectul tau fata de ea. Si nu este nevoie sa ii dai pe fiecare zi cate un trandafir, dar ar fi bine sa ii daruiesti cate ceva din cand in cand, pentru a-i dovedi ca inca tii la ea.

| persseuss a răspuns:

Depinde mult de ea, ce fel de fata este, 80% din fetele de azi nu merita asa ceva pentru ca nu stiu sa l aprecieze,