"Un site asemanator cu TPU nu se gaseste?!"
Destule, dar te vei plictisi de toate intr-o singura zi, crede-ma, le-am incercat pe toate!
"dar unde nu ma lovesc de copile ce se afla la primul sarut"
De ce uiti ca si tu ai fost candva ca ele?
"si baieti timizi si virgini"
Tie necunoscutul nu ti-a provocat niciodata o teama inexplicabila, ai facut totul in viata cu siguranta absoluta din prima clipa?
"si intrebari mult prea stupide pentru mileniul asta!"
Aici sunt de acord cu tine, te gasesc chiar cam ingaduitoare in caracterizare, probabil nu te-ai gandit deloc la simpaticii nostri trolli care ne bantuie cate douazeci pe ora!
"nu ca as fi eu atotstiutoarea dar intrebarile astea ma depasesc!"
Eu respir adanc, strang din dinti si trec la intrebarea urmatoare, ca sa nu le raspund si sa ma trezesc suspendata.Nu numai pe 30 de zile, ci pe termen nelimitat!
"cati ani au majoritatea utilizatorilor de aici?!?"
Cati vor, de la 8 la 80 de ani, toti sunt bineveniti, ajunge sa aiba un calculator si o conexiune la net! Gramatica nu e obligatorie, democratia virtuala se imparte cu pumnul si fracturi de retina!
"de la 18 ani in jos!"
Eu am trecut de 40, multumesc.
"pffff"
Exact!
In alta ordine de idei, te invit sa-mi spui ce anume te framanta, poate reusesc sa te ajut! Chiar si in privat, daca piata publica te deranjeaza!
Foarte bine punctat si multi inainte
Nu ma deranjeaza piata publica insa daca as pune o intrebare, si la 24 de ani ai mei nu cred ca as intreba "prietenu meu e mai fricos si si'a pus 2 prezervative si cand am facut'o a doua oara a pus numai unu care i l-am rupt din greseala cu unghia...bla bla"(am dat exemplu dintr'o intrebare recent citita) si cum ziceam la 24 de ani ai mei daca as pune o intrebare mai matura sa zic asa, cine mi'ar raspunde, o copilita gen autoarea acestei intrebari data exemplu?! nu m-am nascut invatata si super desteapta insa cand aveam eu 12-13 ani era mai greu cu internetu dar acum fiind internet se pot documenta chiar e nevoie sa....numai zic nimic! uf uf! copiii astia curiosi! bine zice vorba aia "eu is mic, nu stiu nimic"
Multumesc.
De fapt scopul intrebarii era sa critici utilizatorii site`ului.
fiecare varsta are problemele ei.
Crezi ca la 24 de ani ai tai sti totul? pune tu intrebari si daca nu esti multumita de raspunsuri, si bune si rele (nu exista padura fara uscaturi), jur in fata tuturor ca nu mai candidez la presedintie, Nicu presedinte Nicu presedinte, uraaaaaaaa!
De necrezut! Ti-ai scos nasul din blana!
Uite-aici:
http://www.youtube.com/watch?v=WsVs9w32wmw
Stiu ca nu egaleaza stilul tau, dar explica prima mea fraza!:))
Nu ne mai lipsi, domnu'!
S-a facut , de unde il scot? ^_^
Iar privind conditiile, sunt baiat cuminte nu beau nu fumez nu ma droghez nu plec in cluburi, nu cheltui bani muncesc sunt la scoala, locu 4 pe judet la comert, destept, frumos, )))
( faza cu frumos am zis si eu asa... de "imagine" )
Deci ^_^? vorbiti cu sotu? sau ii spun eu?, dar ce-l mai bine sa stiu ca face infarct din cauza dvs.
Nu e obligatoriu sa-i bagi in seama, nu stiu daca mai este alt site dar oricum nu cred ca pentru atata lucru trebuie sa te duci pe alt site unde cu siguranta nu ai sa scapi de aceste intrebari, si eu am sub 18 dar nu vad care e problema, poate ca tu esti mai matura.
Poti incerca un forum de exemplu forum softpedia e mult mai serios decat asta acolo chiar ca adminii impreuna cu moderatorii isi fac treaba. Tema este aceeasi pui o intrebare iar ceilalti te ajuta la fel si tu pe ei. Nu exista acolo funde insa dupa niste criterii stabilite de ei poti deveni membru senior sau chiar expert.
Anonima17191 întreabă: