| Cristyn a întrebat:

Un sondaj de opinie arata ca dupa ce fac dragoste:
1% dintre barbati citesc o carte;
2% beau un paharel;
3% se uita la televizor;
4% fumeaza o tigara;
5% adorm;
85% se intorc acasa
happy rolling on the floor
Voi ce faceti? big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne sarutam si ne tinem in brate happy 1 -2 ore. in functie de cat timp avem. apoi urmeaza tigara (la el), iar apoi papam impreuna ceva dulce happy

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Din ăia 4% şi uneori din ăia 5%.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Tandreturi & postludiu, dus, nu fumez, nu citesc imediat dupa, nu adorm decat foarte rar si cel mult 15 -30 de minute, cat sa reincarc bateriile, si, in functie de situatie, facem un bis sau mancam ceva bun, si inca un pahar de vin!

Pot sa te rog sa imi dai si mie sursa informatiei?! - ai retinut-o prea cu mare exactitate! Daca nu tu ai facut-o cumva, bazata pe propria experienta!

| Vizitiul a răspuns:

Eu n-am ajuns inca la vagin, inca ma aflu in stadiul de novice, adica f. in palma. Dupa ca-mi bat coasa ma pun sa dorm.

| CevaNormal a răspuns:

Pun hainele pe mine happy

| ronin33dan a răspuns:

Daca mai e timp merg la urmatoarea... daca nu... fac parte din ctegoria cu 85%! laughing

| buburuzul a răspuns:

Incep postludiul, facandu-mi prietena sa se simta cea mai importanta si sa adoarma ea bucuroasa si satisfacutahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorm

| stronzzo a răspuns:

Pai depinde, dupa. pot deveni sclavul ei adica ii fac voile ce vrea ea fac, daca nu vrea nimic o sarut pana ma plictisesc sau pana zice ea gata dar nu zice gata nici o data, de obicei astept sa imi zica ea ce facem. zi dragutzza ca tine pahappy

Întrebări similare