Pai stii de ce a iesit asa studiul? Pentru ca a facut testul pe tine si bietul om s-a gandit ca asa sunt toti dar nu si-a dat seama ca tu esti UNIC, unicul prost de pe aici!
Roxana? este scris in biblie; daca va fi cineva sanatos intr-o gasca de nebuni, el va fi considerat cel nebun fiindca nu e ca ei.deci intr-o lume nebuna,o natie crestin ortodoxa, va fi considerata, proasta nebuna si retrograda, tocamai pentru motivul spus mai sus. daca normalitatea o da majoritatea, atunci sant sigur ca eu voi fi nebun toata viata.
Mai ales daca normalitatea e dictata de americani...pentru ei nu mai e nevoie de cercetari, prostia lor e evidenta!
Si te miri? 5 mil jumatate de roamani l-au votat pe base in turul tau. serios!? te miri?
ps: ce treaba are asta cu dragostea si sexul?
Iauzeo si peasta. Asa zic si eu ca aia care ar fi votat cu ceianti sunt prosti! Rusine! Nuti trebuie multa minte sa-ti dai seama ca Base e mai destept decat toti uslistii astia!
In Romania gasesti ori persoane foarte destepte, ori foarte proaste care pretind ca sunt destepte si te induc in eroare.mie nu imi prea pasa de restul din jurul meu, stiu cum sunt, imi stiu capacitatile si defectele.
Cred ca cercetatorii astia nu sunt americani. Sunt chiar romani. Si frustrati. O minciuna gogonata Roxanule!
Americanii or fi ei mai avansati tehnologic dar sa stii ca unde sunt mai mult ca populatie e sanse sa gasesti si mai multe prosti si inculti. Vezi doar cati incurca Budapest cu Bucharest ca tot dadea la stiri zilele trecute.