| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Un tip(cel pe care-l iubesc fff mult) mi-a propus ceva... sa avem o relatie deschisa(eu pot fi cu cine vreau eu fara sa ma intrebe nimic, el la fel si sa fim impreuna doar in pat). Noi am fost impreuna trei saptamani timp in care nu am facut-o niciodata. Ne-am despartit(poveste lunga) si acum mi-a zis ca el nu vrea o prietena propriu zisa, el vrea sa ne vedem numai pentru sex. A spus ca ma dezvirgineaza el si apoi o sa ne vedem cat de des poate el si poate, vreodata o sa ne impacam(ultima parte nici eu n-am crezut-o). Nu va intreb daca e bine pentru ca stiu ca nu e bine acest lucru... vreau doar sa stiu ce am eu de castigat din toata povestea asta. Ma gandeam ca doar asa pot fi cu el(si e si singurul mod in care ne putem vedea) si o fac cu cel pe care-l iubesc. App el are 25de ani si eu 15. Se merita? Am ceva de castigat din relatia asta?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In afara de un risc crescut de cancer de col uterin si, eventual, o sarcina nedorita, nu vad nici un castig pentru tine. Mai ales ca dupa cum povestesti, nu ar ezita sa te mai "imparta" si cu vreun prieten, eventual contra unor servicii sau bani.

16 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Nu, nu se merita. Tu esti prea mica pentru sex si cu atat mai putin nu trebuie sa o faci prima data cu un tip care nu te apreciaza si nu vrea sa se implice cu tine.Relatiile de genul pot fi cat de cat ok la o varsta mai inaintata, cand nu vrei sa te complici, ceva gen sex friends, fara implicare emotionala din partea ambilor.Acum nu prea merge, plus ca tu tii la el si vei suferi.Nu merita si nu are rost.Gaseste pe cineva care sa te iubeasca si cu care sa merite sa faci pasul asta. Uita-l, nu va merge nimic.happy
>big grin

| Lexy ♥ a răspuns:

In primul rand asta nu se poate numi relatie, si in al 2 lea rand, se va folosi de tine dupa care nu te va mai cauta, daca te-ar iubi te-ar vrea numai pentru elwinkingmai bine cauta-ti pe altcineva si lasa-l in pace pe el.

| Andreea_1440 a răspuns:

Nu se merita tio si zis ce vrea doar sex iubire pl.deci nu are rost sa iti pierzi ceeea ce ai u mai de pret pentru ce?
pentru el? pai el are ...cand vrea el.,. eu esti tanara ai nevoie de cineva care s ate iubeasca sa i te daruiesti din dragoste nu cu forta, ai grija nu e bine ceea ce afci esti tanara ai o viata inainte si eu am facut prostie asta si acum regret enorm ai grija atata iti zic el o sa te lase pentru ca esti prea mik pentru el dati seama nu o sa insoare cu tine si tu o sa ramai cu buza umflatawinking

Răspuns utilizator avertizat
| beautifulkiss a răspuns:

Buna in primul rand aceasta nu este iubire. El te vrea doar pentru sex si tu sti bine asta.Acesta este primul lucru.Al doilea este diferenta de varsta. Tu esti mica iar el este deja mai mare si incepe sa aiba din ce in ce mai multe fantezii.
Eu inteleg ca il iubesti si ca vrei sa te impaci cu el. Dar ca sa fi cu el trebuie sa treci de un obstacol care te-ar putea costa mai tarziu.
Nu merita sa faci sex cu un baiat, dupa esti cu el, dupa te paraseste, ramai cu ochii in soare regretand faptul ca ai facut sex cu el.
Nu merita crede-ma.Este spre binele tau si in fond esti mica si te poate afecta in viitor. Uita-l si lasa-l pe el si fanteziile lui.
Te rog eu asculta-ma pentru binele tau.
Sper ca te-am ajutatbig grin

| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a răspuns:

Nuuuuu, nu, nuuuuuuuuuuuuuuu.

Nu o face!

Nu ai nimic de castigat in plus gandeste-te te roooog la viitorul tau. sad

El e barbat tu esti o pustoaica de 15 ani straight face

Tu te gandesti un pic?!
Si daca o faci doar el castiga... Tu ce ai castigat? Nimic absolut nimic.
Uita-l si zi-i si lui sa nu te mai caute
Ai 15 ani fatuc. o!

| Rukhsandra a răspuns:

Stai cuminte si vezi de treaba ta :-J...
tu crezi ca tine la tine? el te vede doar ca pe o bucata de carne... Un mod de asi satisface placerile...Nu e in stare sa agate tipe de varsta lui asa ca suceste mintile pustoaicelor de 14-15 ani
Oricum e diferenta cam mare si sincer nu merita...
Asteapta poate gasesti un baiat care te iubeste cu adevarat si te apreciaza pentru cea ce esti nu pentru cea cei dai...
Poate ca acum il iubesti pe "tipu" respectiv dar peste cativa ani o sa-ti dai seama ca nu a meritat sa fie primul barbat din viata ta...
Ai grija de tine

| Kidutsa a răspuns:

Nu, nu merita!
Nu te merita pentru ca :
1. Asta nu este relatie. te vrea pentru sex si numai atat si cand o sa se plictiseasca (5-6 incercari) o sa te lase balta
2. El are de castigat
3. Tu nu.ai de abia 15 ani. o sa gasesti baieti destui si in care sa poti avea incredere si care vor o relatie serioasa cu tine
4.Esti prea mica.
5. Uita`l. Nu te merita
6.Si eu am fost in acelasi tip de problema.Doar ca eu am 14 si el 18 ani, dar el vr o relatie serios.nu doar sa ma aiba in pat! si unul care te vrea nu te cere dupa 3 saptamani, lasa`l sa te doreasca.
El o sa vina la tine doar pentru o partida cand e plictisit sau are chef...si dupa aia isi bate joc de tinewinking
Ai grija de tine!:*Bafta!happy

| andreea_9470 a răspuns:

Bineinteles ca n-ai nimic de castigat. adica ba da. ai avea de castigat foarte multa suferinta, pentru ca tu il iubesti, dar el nu te iubeste si o sa te doara cand o sa-l vezi cu alte fete. si inca ceva. cu un asemenea tip vrei sa-ti pierzi virginitatea? gandeste-te mai bine si nu te lasa condusa de val... nu merita, chiar daca il iubesti. sunt 100% sigura ca daca o faci cu el o sa-ti para rau toata viata

| AnoOnim23 a răspuns:

:-o

nu in niciun cazno talking, te foloseste pentru ca esti prea mik, asta nici nu se poate numi relatie,. in primul rand esti prea mik pentru sex, iar in al 2-lea rand nu il lasa sa isi bata joc de tine in halul asta. o sa ai de castigat numai suferinta, umilinte din partea lui, si poate cand aceasta"relatie" va lua sfarsit el poate o sa spuna tuturor ce s-a intampla intre voi in asa fel incat sa iti crape obrazul de rusine in fata lumii...vezi-ti de viata ta si nu te baga in chestia asta.asta e cel mai bun lucru pe care il poti face:*:*

| NaNe_8041 a răspuns:

Eu zic ca nu se merita si apoi poate cesti la cine spune si ala spune la altu si tot asa pana va crede lumea ca esti o curva! nu merita deloc, lasa-l in pace; mai sunt multi baieti in lume.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu se merita deloc!

| Zenithf a răspuns:

Stai un pic, sa ma gandesc, ce poti castiga? Sifilis, gonoree, latei, poate si sida, nu stiu. thinking
Sigur, nu poti castiga un loc in rai. Dumnezeu i-a facut pe oameni si tot El a lasat si niste legi cum acestia sa traiasca.

| Denii_9937 a răspuns:

Ar fi jalnic sa accepti asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca nu se merita sa iti piaerzi virinitatea la o varsta atat de frageda pentru un tip superficial care nu vrea decat sex. mai bine uita-l si gaseste pe cineva care sa te merite, sa te respecte si sa te iubeasca pentru ceea ce esti nu pentru ca te culci cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot sa cred ca ai mai si publicat o asemenea intrebare absurda!straight face. sincer. ce sa ai de castigat? Nimic. ai o viata inainte.si tu ce faci? o distrugi efectiv. esti prea tanara in primul rand sa te gandesti la o relatie cu un "tip" de 25 de ani. dar la sex!surprise. Eu zic ca sa iti vezi de treaba ta pentru. a nu regreta mai tarziu! Bafta!happy