| Sara2 a întrebat:

Un tip din cartier vrea sa fim impreuna ne stim de cand eram mici, eu vreau sa il refuz dar nu stiu cum, el nu prea accepta un refuz, s-ar purta f urat cu mine daca l-as refuza m-ar injutra chiar, aseara i-am zis ca momentan nu vreau sa incep o relatie si s-a suparat, si i-am zis sa ma lase 2-3 zile, si el a zis "adica 2-3 zile sa stau in stend-by?" si eu i-am zis ca nu vreau sa il retin din nimic, cum il pot refuza in mod elegant? i-ar fi fff greu sa accepte un refuz straight face, mie nu mi se par in regula relatiile cu vecinii dar el nu intelege asta (eu am 24 ani el 27)

5 răspunsuri:
| ronin33dan a răspuns:

Ignora orice apelativ de la el, fate ca nu-l auzi fara a sari pragul bunului simt.Refuza sa intri in discutii pe tema acestui subiect, incearca sa-l ocolesti, dar daca toate acestea nu functioneaza, cautati un prieten si fa tot posibilul ca in fata lui sa te sarute sau sa te stranga in brate! Succes!

| gabrielgypps a răspuns:

Normal barbatii se compòrta cuceritor pana intra in gratiile unei femei insa specimenul asta e atat de josnic si retardat incat i-mi e greu sa-i gasesc un animal corespondent.
te intreb, ce crezi ca s-ar inampla daca te combini cu el si nu faci cum zice el, legat de sex, de iesitul in oras, de bani, etc.probabil te bate. iar daca te suspecteaza ca l-ai inselat sigur te taie sau te bate de te trezesc doctorii.
problema nu e varsta, sau poate chiar asta este la el.
problema este la tine, poate ca lumea te vede ca o victima sigura, manipulabila si care nu stie zice nu indiferent de ce este vorba.
daca nu incepi sa fii mai protectiva cu tine, o sa ai probleme in viata.trebuie sa-i dai un raspuns categoric, NU, altfel o sa stea cu speranta, si o sa tot incerce.

| Dienuka a răspuns:

Mod elegant nu exista. Din cate vad incerci un mod elegant si nu merge. Parerea mea este sa ii spui sincer ca nu, sa il tratezi mai la distanta, pentru a nu interpreta gresit vreun gest de-al tau. In general nu exista loc de prietenie daca unul simte ceva mai mult pentru celalalt. Asta este adevarul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poftim? S-ar purta foarte urat cu tine daca l-ai refuza? La 24, respectiv 27 de ani deja ar trebui sa ganditi matur si nu sa va purtati ca doi copii la pubertate. Nu prea inteleg de ce spui ca nu ti se par in regula relatiile dintre vecini. Daca nu vrei sa fi cu el, spune-i. Pur si simplu nu poti fi cu o persoana la care nu tii. Si el trebuie sa inteleaga asta. Daca nu, are probleme.

| Bistritzacity a răspuns:

La varsta lui ar trebui sa inteleagawinking baftabig hug si eu am avut un caz asemanator intre 2 vecinitongue