anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un tip flirtează cu mine, îmi spune că mă place, are crush pe mine, mă vede mai mult decât o prietenă, mă dorește de soție, vrea să ne mutăm împreună, să mergem împreună în vacanță, îmi face complimente, cadouri și se comportă foarte drăguț cu mine. Uneori îl aud vorbind în șoapte cu prietenii lui despre alte femei sau mai salută jucăuș pe câte o femeie când trece pe lângă(deși e cu mine).
La un moment dat el a "verificat " o altă femeie împreună cu prietenul lui, el i-a zis prietenului lui ceva de genul "e ce trebuie, mă dau la ea"(toate astea de față cu mine).
Cum pot să interpretez comportamentul lui?
Fiindcă am observat acest comportament ambivalent până în prezent nu i-am prea răspuns la flirt...

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

E un fustangiu de doi lei. Tot ce iti indruga e vrajeala ieftina si exact la fel le spune si altora.winking

| darrio2007 a răspuns:

Esti cam grea de cap. Te vrea la pat, fato!
Să nu mă intrebi de ce, că renunț la TPU.

| ania a răspuns:

Nu mai aceepta cadouri, daca mai vine vorba spune ca tu aștepți pe cineva cam extraterestru, care va alege :sa-ti fie fidel toată viața.

| MarianWLF a răspuns:

Varianta simpla: fugi!

| Violleta2022 a răspuns:

@ Chris4boy
Pare a fi curvar sau proxenet care agata femei.
Nici un barbat care nu te cunoaste nu-ti va propune sa te ia de nevasta imediat, decat daca este grabit sa te aiba la pat, ca victima, sau sa te exploateze ca prostituata.
Daca era cu un prieten, atunci cel mai probabil isi alegea victimele... mai ales ca nu s-a sfiit sa spuna de fata cu tine ca se duce sa se dea si la alta.
Sfatul meu este sa FUGI de asemenea oameni si sa le inchizi toate contactele spre tine, fiindca sunt extrem de periculosi.
https://www.tpu.ro/utilizator/abwohl

| Goete a răspuns:

Oare pentru tine chiar nu e important ceea ce Tu simti fata de El?
Pentru ca despre asta nu spui nimic.
Sau chiar atat de disperata ai fi incat asa cum unul vrea sa fie cu tine, nu-l scapi?

| Mindfulness a răspuns:

Vrea sa te adauge in palmaresul lui

| Kufu95 a răspuns:

Vrea doar să te folosească, ai spus și cum vorbește și despre alte femei, deci da...

| annonimaaaa555 a răspuns:

Comportamentele de flirt, complimentele și intențiile de a face planuri pe termen lung, cum ar fi mutatul împreună sau vacanțele, sunt semne de interes, însă observațiile tale referitoare la modul în care interacționează cu alte femei și cum își exprimă intențiile față de ele (mai ales în fața ta) sugerează că nu este complet dedicat ție, cel puțin nu în mod sincer. Dacă un bărbat care pretinde că te apreciază și vrea ceva serios își face remarci despre alte femei sau flirtează cu altele în mod deschis când este cu tine, aceasta poate indica faptul că nu este foarte respectuos față de relația voastră și nu are intenții clare sau stabile.Comportamentul său ar putea indica mai degrabă o dorință de distracție sau flirt superficial decât un angajament autentic. În cazul în care îți place și te atrage, este important să stabilești limite clare cu el și să observi cum răspunde. Dacă nu este dispus să își schimbe comportamentul sau să îți ofere stabilitate și respect, atunci ar putea fi mai bine să îți protejezi sentimentele și să te distanțezi de o astfel de relație. Eu zic sa fugi de el sincer...

| fugicavinesinu a răspuns:

E peste, trebuie sa fugi.