| PiTik0t a întrebat:

Un tov de al meu a venit acum cateva zile afara dupa cantonament si din greseala m-a >sarutat: cica:X...are cele mai suave >lipshappy:... dar nu stiu cum sa ii zic ca ma astras oarecum:Xcrying

Răspuns Câştigător
| Mo a răspuns:

Mdaaaaaaaaaa. siiigur a fost din greseala...cum mai sa te sarute din greseala? E clar ca ii place de tine! Probabil ca in timpul cantonamentului i-ai lipsit, cine stie! Cel mai bine e sa ii spui ceea ce simti prin gesturi mici: un zambet, il iei de mana( nu in vazul tuturor), sau pe mess-macar aici stii ca nu ai emotiile pe care le ai daca sunteti face-2-face! Succes!
PS: sa ne tii la curent! happy

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AnAiLuI a răspuns:

Pai big grin zambeste`i ii sari in brate sh ii zici ca te`ai indragostit de elwinking
simplu happy
:*

| Aditzu1988 a răspuns:

Eu zic sa incerci totusi varianta straightwinking

| twidi a răspuns:

De ce nu te duci si tu sa il saruti "din greaseala"?hee hee

| love4u a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie cand eram mai micut big grin, mai exact in clasa a9a. Am servit o fata cu bomboana, deoarece era ziua mea happy, si ea in loc sa ma pupe pe obraz m-a pupat pe buze, si s-a facut rosie la fata, cerandu-si scuze straight face. Dar a2a zi mi-a spus ca se simte atrasa de mine big grin. Deci ar trebui sa prinzi curaj si sa ii spui ca te-ai indragostit de el happy

| PiTik0t explică:

Twidilove struck ar fi o iddee:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A naibii greseala, unde esti ca sa gresesc si eu de vreo 10 oribatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-i spui ca te-ai indragostit de sarutul lui... din greseala.