| cristinaanamaria a întrebat:

Un vechi prieten de-al meu cu care am stat 8 luni de zile, si s-a terminat relatia noastra in urma cu 1 an ca asa am vrut eu, ca nu mai tineam la el, mi-a dat mesaj acum 2 zile, eu l-am intrebat cine e, el mi-a zis, apoi azi am vb pe mess, a zis ca m-a vazut odata pe strada si ii venea sa coboare din masina sa ma sarute, m-a intrebat daca eu as fi vrut, si i-am zis ca nu, si ca nu simt nimic pentru el, apoi a inceput, ca e indragostit de alta fara si ca nu ar dao nici pe 10 ca mine, in acel moment eu i-am zis sa imi stearga numarul ca eu i l-am sters demult si i-am zis ca are fite dar de alea de prost gust, si apoi i-am dat si ignore pe mess, nu inteleg de ce unii pot sa jigneasca atat? ce parere aveti despre faza asta? voi ce ati fi facut in locu meu daca ati fi patit asa ceva? ma simt oarecum jignita si de aceea v-am povestit si voua ce am patit

4 răspunsuri:
| Zumbalaarebeca a răspuns:

Pai el a vazut ca l-ai respins si din orgoliu tea jignit, am patit-o si eu la fel am refuzat un tip si a inceput sa para cocos jicnind dar e bine ca i-ai dat ignore.sa il lasi vesnic la ignorehappysi daca te suna sa nu ii raspunzi nici la mesaje nici la apeluri daca ii raspunzi si il jignesti va vedea ca te oftici mai bine lasa-l sa isi faca damblaua pana la urma va renunta asta daca va incerca vreodata sa te caute si sa te streseze.pa-pa

| snowflake a răspuns:

Orgoliul masculin laughing
chill, nu pune la suflet. nu merita.
probabil ca a zis-o asa, ca sa nu cumva sa pice prost in fata ta, in momentul in care tu l-ai refuzat.
dar, sa ii dai ignore, eu zic ca este putin copilaresc, nu?winking

| dsada a răspuns:

Pai eu cred ca a zis asta pentru ca ete intr-un fel gelos ca nu te mai are, si ca-si cum sa iti fac in ciuda ca acum are o iubita mai buna ca tine dar nu are pentru ca inca tine la tinebig grin fundoi?

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

S-a supărat că tu l-ai părăsit, voria să te facă geloasă(oarecum) ori cum ai spus tu să te jignească.
P. S:Mulți inventează ca să pici la picioarele lor și să spui "Nu, nu te duce cu fata aia te iubesc cu adevărat și aș da orice pentru tine! Orice dar nu te duce la fata aiaaa!"deoarece eu sunt topiți după tine în realitate și nu vor să facă ei primul pas, vor ca tu să fii aia care îi roagă.
P. S2:E destul de bine că îl ignori dar...nu crezi că nu-i o procedură prea bună?