| MadalinaDidi a întrebat:

UNA.am si eu o intrebare.sunt foarte stresata.intretin relatii sexuale cu prietenul meu de aproape un an si nicioadata nu am ramas insarcinata.am avut odata o infectie din cauza faptului ca el a urinat iar dupa am intretinut relatii sexuale.ma ustura vezica cand ma duceam la toaleta.acum o saptamana jumatate, iar a inceput sa ma usture vezica si sa am impresia ca trebuie sa merg la toaleta.cand ma duceam urinam putin, apoi ma ustura foarte tare. dupa o zi, cand iar m-am dus la toaleta tot ma ustura dar cand m-am sters era o pata foooarte mica de ceva rozaliu.mentruatia trebuia sa imi vina pe 20 22, dar nu mi-a venit.este drept ca eu sunt foarte stresata in privinta venirii mentruatiei.ma stresez foarte tare. tin sa spun ca am o menstruatie cam neregulata. m-am sfatuit cu cumnata mea, iar aceasta mi-a spus ca e posibil sa fie o raceala sau poate o infectie si menstruatia poate lipsi.este chiar asa? pot sa am o infectie? sau pot fi insarcinata? tin sa spun ca semne de sarcina nu am.

Răspuns Câştigător
| saby26 a răspuns:

Sigur ai o infectie urinara sau cistita pentru ca la cistita sangerezi dar nu pe unde iti curge cand iti vine ciclul ci pe unde urinezi.iti trebuie sa faci un sumar de urina, o urocultura{analize la urina}si daca ai ceva o antibiograma sa vezi la ce antibiotic cedeaza infectia.bafta... funda

5 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Du-te la ginecolog

| dariaelena a răspuns:

Ca sa fi mai linistita fa'ti un test de sarcina, cu toate ca nu cred ca esti insarcinata.E posibil sa fie o infectie si cel mai bine este sa te duci la medicul ginecolog pentru un control. Daca e infectie da menstruatia poate intarzia. Sper ca te'am ajutat:*

| Anonim3007 a răspuns:

Da da si da

| Amii_8530 a răspuns:

Insarcinata n`ai cum sa fii pentru ca atunci cand esti insarcinata nu`mai iti vine menstruatia. Si infectie poate sa fie. n-are dc nu. Dar mai bine te duci la un doctorwinking Daca te simti asa rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simptomele care le ai tu, le-am avut si eu. e posibil sa ai o infectie urinara. nu e de la prietenul tau. aceasta infectie o pot avea si copiii.
uite: Ce sunt infectiile urinare?
Sunt afectiuni inflamatorii produse de diferite microorganisme care ajung la nivelul aparatului urinar, unde se multiplica si determina in timp modificari in functionarea normala a rinichilor si a cailor urinare.

eu nu am stiut sa ma exprim asa bine laughing
dar oricum, cel mai important este sa te duci la medic. iti face analize la pipi, iar apoi iti va de tratamentul potrivit. din propie experienta, iti zic sa te duci la medic cat mai repede, pentru ca durerile vor fi si mai mari.

succes :*