| Larisa_5606 a întrebat:

Una.Baiatul pe care il plac s-a combinat cu o fata.In fine trecand peste asta, eu i-am ca il plac cu ceva timp in urma, ne-am certat, ne-am jignit in fine, o poveste ciudata dar in urma cu cateva zile am stat pe afara si atunci tot incerca sa se bage in seama cu mine, sa ma enerveze si sa ma tachineze, si devenea iritat cand vorbeam de alt baiat si parca eu credeam ca va urma sa se intample ceva intre noi doi.Insa vad contrariul, ce sa inteleg? Eu cred ca ma place, dar s-a combinat cu fata aceasta? Ce sa mai inteleg? Un sfat? Multumesc frumos.

4 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

De ce vorbeai de alt baiat in preajma lui? Pentru a deveni gelos/nervos, corect? Intelege ca fiecare pasare pe limba si faptele ei piere. Ia-ti zborul in cautarea altui cuib.

| 123456789eooo a răspuns:

Poate s-a combinat cu aia sa te faca pe tine geloasa.thinking

| juleees a răspuns:

Stiu exact ce spui.te baga in seama.se da la tine iti spune ca esti frum si dupa nici macar nu te mai baga in seama.te inteleg
aici cred ca e vba nu de gelozie cred ca ii place de tine dra nu indeajuns cat sa va combinatibig grin

| AndreeaClaudia a răspuns:

Stiu cume, Larisa. Uneori baietii fac aceste lucruri doar pentru a te face sa suferi.Iti da sperante, apoi pleacasad.Eu zic sa incerci sa il cunosti mai bine, si apoi sa incerci si altceva. Sper ca te-am ajutat. Fundita?happy:*