Sunt sigur ca ai lipsa de calciu deoarece nu te simti bine cand te ridici si cand faci miscare. Ai nevoie de odihna cateva zile si calciu (de la farmacie) + fructe multe si mancare sanatoasa (piept de pui.salata, etc) Este mai bine sa ii spui mamei tale deoarece nu ai dori ca sa cazi odata de pe scaun iar ea sa nu stie ce ai. Ii faci mai mult rau si ei si tie daca nu ii spui. Trebuie sa mergi la doctor si sa faci si o analiza la sange sa vezi cum stai cu calciul si glicemia. Take care
Da clar spune-i mamei tale si du-te la doctor s-ar putea sa ai probleme cu inima sau sa fii foarte obosita si stresata si eu patesc la fel
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu mama ta despre ce ti s-a intamplat.nu e normal ca asistenta, doctorita etc sa-ti dea pastile aiurea fara un consult:d cred ca ai avut o cadere de calciu. mi s-a intamplat si mie de cateva ori sa-mi fie atat de rau (de la durerile menstruale). oricum, bine ar fi sa mergi la un medic:d
Nu te juca cu sanatatea mai. Spune-i mamei tale ca nu ai nimic de pierdut si du-te la un medic.Sunt aproape sigur ca ai lipsa de calciu datorita stresului si ai sistemul imunitar scazut.
Trebbuie sa-i zici.mergi la un doctor. daca ii zici nu patesti nimic ba chiar te ajuta...
Mutubal întreabă: