anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unbelievable! Cum a ajuns Invatamantul : http://www.observator.info/......sa-predea-
Inca nu imi vine sa cred.

Răspuns Câştigător
| Adredemesconf a răspuns:

Obișnuiește-te. încă nu-mi vine să cred că o să fac clasa a 9-a tot în generală...sau s-a schimbat iar si nu mai e aşa? Să se duca puţin domnul funeriu (nu merită literă mare) la şcoală să vadă câte prostii ne bagă ăştia pe gât, deci efectiv nu-ţi folosesc, să se duca să vadă cum unii profi vor fi nervoşi că li s-a tăiat 25% din salar, şi se vor descărca pe noi, şi pe notele noastre...
Romania, the land of choice!

15 răspunsuri:
| anonimaa a răspuns:

Toti idiotii ajung ministrii invatamantului si schimba tot ce le taie capu. asta e un mare cretin!
sa se impuste!

| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

Suntem in ROMANIA oh go on! Aici totul e posibil

| User a răspuns:

Si marmota invelea ciocolata in staniol... chatterbox

| anonimaa a răspuns:

Ii taie capu'*

| shtephie a răspuns:

NU sunt de acord cu asa ceva! Totul, in Romania e cu susul in josstraight face

| Bebelushaaː a răspuns:

:O O doamne
Eu credeam ca stam putin la scoala iar dupa mergem la un suc laughing
Astia s`au smintit rau de tot straight face

| Libelle a răspuns:

Cruzime.
bietii de noi
amortiti... din vacanta, fara chef de scoala, somnorosi de dimineatacryingvor sa murimcrying
sfarsituu lumiii.haoscryinglaughing

| Hmmmm a răspuns:

De cativa ani stau si ma minunez ca nu exista un om normal la cap care sa fie ministrul educatiei.numai tampiti, idioti, agramati se gasesc. unii dntre ei au numai idei bune.si acest domn este un mare prost care are vaga presimtire ca face ceva extraordinar petru elevi si asa e mai bine.de fapt nu e bine deloc si de fapt toata porcaria asta numaita invatamant, de la noi din tara, este o mare porcarie.
am ajuns eu, o eleva de clasa a 12ea sa nu mai am idee cum dau bacul pentru ca acest inteligent de acum are o idee, dar sunt sigura ca peste jumate de an o sa apara alt inteligent care va avea o idee si mai buna decat cel de dinainte.
lucrul asta nu se va intampla pentru simplul fapt ca profesorii si asa abia mai intra la ore sa predea.si anul asta o sa se recapituleze in prima saptamana si dupa se va trece la materia noua.
si acum intrebarea mea este: ce nu iti vine sa crezi? ca un alt inteligent are inca o idee buna? cel de dinainte credea ca daca elevii fac tumbe o sa slabeasca.sa fim seriosi! nu ma mai mira nimic.

| Paula007 a răspuns:

laughing)

si fara carti cum sa inceapa predareA? boule! cine te-a pus pe tine mare ministru? laughing)

| BubuLina999 a răspuns:

Doamneee...in fiecare an ne.au manevrat cum au vrut ei. nici nu stim ce sa mai credem...

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Sunteti minunati! Am ras cu lacrimi. Oricum, nu se va obosi nimeni sa ramana la asa-zisa "predare". La o bere, la un film, s.a.s.a.Pai,ce naibii?happy

| Adredemesconf a răspuns:

Corect!
Ce profesor o sa aiba chef sa ne predea cu 8 milioane lei (vechi) salar?!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

@goguleana,
Tocmai am venit de la ceremonia aia stupida!laughingNe cheama la ora 14:00 sa ne dea orarul.De parca ar veni cineva, ca am auzit ca se fac si ore. Da' sa stiilaughing. Mai bine imi pierd timpul pe TPU alaturi de voi, nu de profesorii aia care iti tocesc creierul tot anul. Nu mai pot de ras.=]]

pa, pa.