Da. Da, caută pe Google masaj erotic, e cu beneficii de ambele părți. indiferent de care parte te afli.
Bună! Pe aplicatiile de dateing (Tinder) sau evident, in viața reală, față in față (in cluburi de obicei).
Sper ca am voie sa scriu site uri aici.
De site-uri foarte specializate(pentru ca altfel e si Tinder de exemplu) eu stiam de 2 in Romania: sugardaters.com si de cautsponsor.ro. (acestea 2 sunt in competitie unul cu celalalt)
Eu l-am incercat pe primul(unde barbatii nu trebuie sa isi puna poze pe site, dar fetele iti vor cere poze pe whatsapp pana sa se intalneasca cu tine, chiar daca sunt relatii pe bani).
Ca idee, sa nu dai bani inainte sa te intalnesti cu fetele, le dai sau le platesti consumatia la intalnire cand va asezati la masa sa vorbiti eventual, dar nu inainte sa le vezi in realitate, pentru ca mai sunt unele care dau teapa(ca peste tot) iti cer bani ca vor veni la intalnire si apoi nu iti mai raspund, au si poze false unele de fapt pot fi baieti sarlatani care fac asta.
Si din cate am inteles gasesti mai serioase pe site si mai de calitate in orasele mari, gen Bucuresti. Eu m-am intalnit cu 2-3 tipe de aici din Bucuresti si au fost ok
. Daca vine la intalnire cu tine si are poze pe whatsapp cum sunt pe site nu e teapa, daca incearca prin diverse motive sa te faca sa ii trimiti ceva bani inainte sa va vedeti dupa aceea in realitate e teapa
Am uitat sa mentionez, site-urile de mai sus sunt mai mult pentru relatii cu beneficii cu bani (mai ales cautsponsor), adica relatii de tip " sugar". Gen sunt multe fete/femei care au joburi cu norma intreaga si se intalnesc(de obicei cu bani) in timpul liber. Gen nu sunt prostituate profesioniste si cauta sa se intalneasca pe termen mai lung cu cineva, e akta senzatie daca vrei sa incerci fata de o prostituata care are clienti zilnic, si unele fele chiar sunt 90-60-90 sau foarte dragute pe site.
anonim_4396 întreabă:
LoveCocktails întreabă: