Asta e viata cotidiana, asa eram si eu dar uite ca incep sa cunosc lume (aia da timpul care mai raman in strainatate) pana vin in tara sa imi continui viata pe plan profesional. Dale in pastele masii de fete ca ai timp mai tarziu sa dai de una pusa la punct, unica sansa sa dai de persoane bune e la librarie.
Sa o luam cu inceputu, nu-mi place cum ai formulat ideea!
Unde as putea intalni. - Pe strada, la scoala etc.
Scuze ca iti spun dar nu sunt numai vagaboante pe toate drumurile, nu stii tu sa cauti.
Continuam
S-a dus tara de rapa. - Singuru necivilizat din clipa asta esti tu pentru ca folosesti un limbaj necorespunzator!
Apropo sunt din tulcea... sa intalnesc o fata - Nu suntem la matrimoniale!
Am incercat pe net - Numai incerca pe net prietene, fa-ti un grup social care sa te reprezinte pe tine si interesele tale ( hobby-uri comune )
Disperat? - Da esti disperat, viata e frumoasa, tu esti un om exagerat
Te pup!
Nu ai dreptu tu sa faci fetele vagaboante si nu mai stiu eu cum da? n-ai de unde sa stii tu daca e adevarat. nu toate fetele sunt asa. trebuie doar sa stii cum sa iti faci prietene pe placul tau
si ce? ai limitare de varsta? cu siguranta ca daca vrei de 17-18 ani nu o sa gasesti prea multe cu capul pe umeri si la locul lor.
Mai iesi din casa. Daca vrei parasute le gasesti in fiecare seara prin baruri,cluburi etc. Daca vrei fete destepte, euducate le poti gasi la teatru, opera.Cei drept sunt putine, dar sunt.Depinde acum si ce cauti si unde cauti...
O zi buna!:-)
OF!
Mergi la film,du-te in parc,mergi ziua la o inghetata sau la o cafea,seara la un spectacol,la un teatru,la un concert...
Vezi care sunt evenimentele culturale din orasul tau,integreaza-te in comunitate,vei gasi.
Nu incerca pe net,nu ai sanse,jocul asta virtual nu face decat sa-ti manance nervii si energia.
Vine vara,iesi la Dunare,cu o carte in mana.
Fetele VAD, observa, nu sunt oarbe.
Ia-o incet si nu te grabi.Nu depune armele imediat, nu te descuraja, omul e un animal grozav de sociabil!
Curaj si rabdare!
Da da da, am formulat nasol mai bine nu puneam intrebarea pentru ca asta-i Romania! Lasati-o balta am dat un exemplu voi ati luat-o la general nu toate fetele sunt asa mi-am dat si eu seama stau intr-u cartier de rahat stau intre blocuri unde sunt numai copii ce mama dracu sa agati si unde dracu sa te duci te plimbi singur de nebun?! prietenii sunt putin din acelasi motiv spus mai sus, colegii cu treburile lor majoritatea de la tara, cativa prin oras si aia tupeisti de cand cu liceul numa in mistorui sunt un tip mai retras nu beau nu fumez ce opere ma voi va credeti in bucuresti constanta iasi Galati craiova bai trezitiva este un rahat de oras micut unde nu gasesti mai nimic cand vrei sa cauti ceva nu ma refer la fete orice altceva ca produs este un oras mic marginas! Uite Romania asta-i raspuns sa ma sinucid nici macar nu a scris corect du-te ma tu si te arunca de pe bloc in locul meu am cerut un sfat un ajutor o idee nu mistorui de aste sunt satul peste cap cum ziceam necivilizati pana nu patiti si nu stiti toata vrajeala nu criticati nu aveti idee nu stiti pur si simplu va credeti voi mari crezi ca eu nu mi-am dat seama sa ma duc dracu in parc sau mai stiu eu pe unde ma duc singur de nebun la cinema opera pe care nu o avem libraria goala mai tot timpu oameni se duc sa se documenteze nu sa agate fete :O am dat iar un exemplu nu o sa intelegeti nociodata situatia mea ati criticat rapid lasati-o balta!
In Iasi
Maii, Maii
C` spun nu l-as lasa pe scumpula
Si ca sa stii mai Scumpula junior ca pe TPU nu se gasesc fete
A da si am 16
Lool Esti penibil
Carinuta întreabă: