anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde ati intalnit voi marea dragoste? Adica in ce loc v-ati cunosc, prin intermediul carei persoane?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| lilililili a răspuns:

Noi, prima data ne-am intalnit la olimpiada in clasa a 5-a [eu] el a 6-a. Apoi cand am mers la liceu, ne-am intalnit si am inceput sa vb pe mess zi de zi, si dupa vreo saptamana am decis sa fim impreuna. Acum 2 zile am reusit sa facem 10 luni :X

5 răspunsuri:
| SociallyDepressed a răspuns:

Inca nu am intalnit-o.

| IceCream22 a răspuns:

Pe mess, cred ca asta va fi raspunsul care va domina.laughing A fost o intamplare, in cazul meu, si nu regret deloc, am cunoscut un baiat exceptional care ma face fericita.love struck

| amydya a răspuns:

Pai.a fost ceva mai anormal.eu eram disperata ca raman fara prieten si o colega a vorbit cu EL despre mine si am inceput sa vorbim la telefon, pe mess.niciodata nu am simtit ceea ce simt pentru el deci.el etongue

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Pe mess, prin intermediul prietenului sau cel mai bun care e si colegul meuhappy

| alinutzu_6299 a răspuns:

Pe mess din nimeereala tocmai terminase o relatie ...eu am consolato neam imprietenit si timp de 1 an am vorbit apoi i-am propus sa ne intalnim eu ma indragostisem de ea deja...iar ea mia zis ca s-a indragostit de cineva(cand am auzit mi-a cazut ceru in cap)i-am zis de cine? sau daca il cunosc si ea da il cunosti esti tu(atunci m-am simtit implinit)si de atunci sunt cu ea adica 2 ani si nu vreau sa se mai termine o iubesc mai mult ca niciodata