| Ariana_1600 a întrebat:

Unde credeti ca este procentul mai mare?
-barbatii inseala mai mult ca femeile?
sau
-femeile inseala mai mult ca barbatii?

PS:eu cred ca barbatul daca inseala scoate palaria isi face placerea si'o pune la loc si pleaca linistit dar femeia daca isi scoate palaria isi face meseria si pleaca tot acolo ramane palariawinkingSper ca ati observat barbat isi satisface placerea... iar femeia isi face meseria! Lucrul asta cu meseria l'am spus pentru fetele care se vand pentru bani, nu avem dreptul sa le judekm dar sunt jalnice unele si mai destrama si familii si nici nu castiga nici un ban! Ms:d

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Studiile arata ca femeile inseala mai mult. dar crede-ma, ca si barbatul, daca inseala, tot meseria si-o face si este exact la fel de murdar ca o femeie care face acelasi lucru. Nu-ti inchipui ca este vreo diferenta, in ochii oricarui om normal, un barbat acre inseala este un nimic, un zero, un jeg uman, ca si o femeie care inseala. Si e suficient sa o faci o data, atat ca barbat cat si ca femeie, ca eticheta sa-ti ramana toata viata.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu conteaza Cine baga si cine primeste (de fapt, daca pui asa problema, este mult mai grav daca inseala barbatul, daca da ceva degeaba, cuiva care nu este femeia adorata). Conteaza doar ca omul care inseala nu merita respect, este doar un animal in calduri, pentru care instinctul imperecherii este mai de valoare decat esenta omeniei. Nu cred ca exista om moral pe lumea asta caruia sa nu-i fie greata de cineva care inseala, in egala masura barbat sau femeie.

| wildthing a răspuns:

Nu stiu cine inseala mai mult dar, cu riscul de a fi injurat de unele feministe pline de ifose, pot sa spun ca e mult mai grav atunci cand inseala o femeie decat atunci cand o face un barbat.

| wildthing a răspuns:

E mult mai grav atunci cand inseala o femeie decat atunci cand inseala un barbat, pentru ca virtutea femeii sta in puritatea si castitatea ei, pe cand virtutea unui barbat sta in capacitatea lui de expansiune si dominare. Si ca sa fiu iarasi injurat de toate "curvele virgine", o spun si altfel: barbatul este cel care isi baga ceva, iar femeia este cea in care barbatul isi baga ceva, in care pompeaza pana rupe patul, pe care o foote de-i sar flocii pe pereti. Deci, oricata peezda mi-ati da voi sa mananc in urma a ceea ce voi spune acum... femeile sunt umilite in urma procesului de footere. Nu e vina mea ca le place si desfac picioarele sau se aseaza capra.

| xxdd a răspuns:

Barbatii mai mult laughing

| GuessWho_8607 a răspuns:

Nu este adevarat ca atunci cand femeia inseala, este mai grav decat atunci cand o face barbatul. Cum poti sa gandesti asa? (@wildthing) Lasand la o parte statisticile, eu cred ca barbatii inseala mai mult. Sunt baiat si asta nu e o lauda. Eu nu inteleg chestia asta cu inselatul. Daca iti inseli prietena, fa-o cu una mai buna (fizic, mod de gandire, atitudine...).
Daca tot ai gasit una mai buna cu care sa o inseli (deci si "amanta" te place), atunci desparta-te de prietena si stai cu cealalta. Ce rost are sa-ti risti raportul cu o fata cu care te intelegi, pentru una care e "mai prejos" decat ea?

| piciuk a răspuns:

Wildthing chiar ma intrebam, de ce e mai grav atunci cand femeia inseala barbatul?

| alexamealexa a răspuns:

Nu stiu care insala mai mult.Probabil ca procentele sunt egale. Un lucru e sigur:daca un barbat insala se considera ca a gresit, ca ii plac femeile, poate fi numit chiar un TIP TARE de catre altii.In cel mai rau caz e numit fustangiu si atat. O femeie daca insala este numita curva. Femeile vor fi mereu mult mai puse la colt daca insala decat barbatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa nu mai aruncam de la unu la altuwinking.
Toti inselam la un moment dat cand nu mai gasim ce ne dorim la partener.
Eu am fost cu un tip un an, l'am inselat de vreo 4 ori.
De ce? Pentru ca m-am bagat intr'o relatie la distanta lucru greu pentru mine. Asa ca mi-am satisfacut nevoile cu altcinevawinking, chiar a fost aiurea sa stau 6 luni fara un sarut asa ca asta a fost. Am inselatwinking.

xoxo

| Ariana_1600 explică:

Da dar ati vazut cum se vorbeste despre o femeie daca si'a traso cu 10 baieti...asa ca baietii sunt mai favoriza'ti in lucrul astawinking