| BlitzLikeXd a întrebat:

Unde este locul perfect de facut dragoste?

Răspuns Câştigător
| AndreeaEma a răspuns:

Buna!
Nu cred ca exista un loc ideal. Oriunde te simti comfortabil cu persoana iubita, este perfect!
Te pup kiss

15 răspunsuri:
| whoocares a răspuns:

De facut dragoste, in dormitor. de facut sex..peste tot.

| GabiArian22 a răspuns:

Pai... cred ca in pat.Dar e palpitant sa o faci pe unde apuci ( masina, lift, baie, bucatarie, aer liber ) happy

| JoeTPU a răspuns:

In pat happy

| Danysan a răspuns:

Nu exista loc perfect dar eu as prefera in avion :)). Cred ca e tare rau -awww cand se roteste ala vi de jos in sus si de susu in jos :))

| grab a răspuns:

In pat.
dar merge si pe Marte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In masina de spalat.
Pe pat, unde pusca mea sa fie?
Sa-mi trag palme ca numai intamplari retardate sunt pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Locul ideal e in dormitor.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In intersectie

Răspuns utilizator avertizat
| varcolaccc a răspuns:

Oriunde simti nevoiawinking

| IulianDornianu61 a răspuns:

L-a pc pe scaun.

| hondru a răspuns:

Sa iti povestesc o intamplare de a mea. voiam cu iubita mea sa ne iubim.eram la ineput. fara bani fara parinti plecati.am gasit un loc mai retras intr-un tronson.era si tarziu.in fine.amundoi acolo excitati.cand de odata ridic kapul si vad ca departea cealalta a tronsonului era o bisericalaughing).am avut asa o senzatie nasoala.incat sa ofi.it vrejurlaughing).de preferat imi plac locurile extreme i general in care stai cu tarsa.laughing))

| AndreiILB a răspuns:

In piscina :o laughing, In strada, in masina, in lift, in pat, in cadalaughing) Destule dar nu cred ca ai timp sa le incerci pe toate la ce intrebare ai pus big grin Bafta laughing

| SyndicateW a răspuns:

In pat

| Hulk16 a răspuns:

Patul e cel mai indicat, dar e bine sa variezi.Incearca la dus,in masina, la bucatarie pe masa, chiar si pe jos dar cu mare grija, nu direct pe covor, asta daca nu vreti sa va treziti cu genunchii si spatele aratand ca naibii happy