| GulDan a întrebat:

Unde gasesc si eu femei? siteuri ceva?

Nu mai rezist, ma simt depresiv simt nevoia sa socializez cu o fata sa ma iubeasca sau macar sa imi dea atentie.

Va rog prin intermediu online ceva care da rezultate!

12 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Daca ai bani se rezolva

| RAY a răspuns:

Salut,omegle, apropo chat, sentimente.ro, matrimoniale Romania, publi24, pe trafic.ro poti vedea clasamentul genral la sectiunea matrimoniale, multa bafta

| corbulalbrosu a răspuns:

O femeie care sa-ti satisfaca dorinta de a "coopera" cu ea din toate punctele de vedere o vei gasi doar in spatiul real, nu aici in mediul virtual chiar daca socializezi cu ea online.

| Cσcσ a răspuns:

Mai bine cauta pe cineva in lumea reala. In mediul online nu poti gasi pe cineva de incredere. Poti, insa sunt putine cazuri. Tot tu o sa suferi.
Daca spui ca te simti "depresiv", vorbeste cu un psiholog. Te poate ajuta mult. happy
Succes!

| Northern a răspuns:

Aww.
Omegle.

| Anna121 a răspuns:

Online? De ce nu iesi intr-un club de exemplu? Gasesti acolo cate fete vrei.

| RAY a răspuns (pentru Anna121):

Cine te baga in seama daca mergi si nu esti atragator fizic?

| Anna121 a răspuns (pentru RAY):

Nu toate fetele care ies in club sunt atragatoare, in plus aici gresesti tu, ar trebui sa ai incredere in tine, sa te accepti asa cum esti, cu defectele tale.

| RAY a răspuns (pentru Anna121):

Uite daca vrei facem un experiment merg in ce club spui din tm sa vedem cate ma vor baga in seama, fetele nu sunt ca baieti daca nu le atragi fizic nu te baga in seama plus ca o fata nu se baga in seama si daca te bagi si are prieten o iei pe coaja

| cristi10grei a răspuns:

Coane un sfat bun asa pentru tine! plimbate nu sta pe loc happy degeba intri tu pe siteuri etc si etc, incerca sa mergi prin cluburi discoteci cafenele parc cinema etc etc

| Redhead6 a răspuns:

Cati ani ai? incearca pe connected thinking

| xElinaLoveeYou a răspuns:

Eu iti recomand pe sentimente.ro