Ai rabdare, va veni si fata pe care o astepti nu trebuie sa disperi sau sa iti pierzi speranta. Din pacate, in dragoste sunt 2 categorii de oameni: cei ce iubesc si cei ce isi bat joc. Tu esti cel care iubeste in cazul tau deci trebuie sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca. Nu mai avea incredere in oricine, fetele (si sunt fata) in ziua de azi sunt numai pe interes, vor barbati cu cat mai multi bani. Pune-o la incercare pe fata de care iti place, nu ii mai arata ca esti la picioarele ei fi mai indiferent si testeaza-i iubirea. Atunci vei vedea daca intr-adevar merita sau nu sa pui suflet.
M-am injosit de prea multe ori.Nu am lasat pe nimeni sa-si ceara iertare/scuze de la mine chiar daca au gresit.Cat poti sa iubesti pe cineva? cat esti dispus sa risti, sa renunti, sa te distrugi?
Id-ul meu este senephore@yahoo.com.
Dupa 2 ani de relatie am simtit ca pot sa-i spune persoanei de langa mine orice, dar niciodata nu m-am gandit ca poate sa ma loveasca cu ceea ce am spus sau povestit. Logica si ratiunea imi spun toate cele de mai sus...insa sufletul este atat de puternic incat ma trage in jos de atatea ori, ma face sa ma intorc din decizii, e cumplit sa-ti pierzi speranta, insa faptele de mai sus nu sunt de ieri sau de azi, se tot repeta, Unde este ea? ( ma astept si la raspunsuri stupide insa ce mai conteaza)
Nu cauta dragostea, ea te va gasi pe tine.Am patit asa de doua ori, ea m-a gasit pe mine cand eu nici nu o cautam si a fost ceva magic.Cred ca esti blocat in "Trebuie sa am pe cineva" in loc sa fi pe "Mi-ar place sa am pe cineva". Esti prea aproape si plin de deceptii, nu vezi tot cadrul.Ai grija ce-ti doresti, cateodata dragostea aia pe care o cauti o sa fie ceva ce o sa regreti mai tarziu, nu mai cauta acul in capita cu fan, asteapta sa fi intepat in fund de catre el, este mult mai interesant asa.
I-ati timp pentru tine, lasa sa se calmeze furtuna din minea ta, schimba rutina, vezi si tu jumatatea plina a paharului, inca nu ai gasit fata perfecta pentru tine, acea fata care o sa te faca sa uiti de experientele trecute, doar rezultatul final conteaza, drumul oricat de dur si lung pare nici n-o sa mai conteze cand gasesti ceea ce cauti.
Stii ce cred eu si pe mine m-eu badjocorit multi oameni inca di clasa a doua ca eram cea mai desteapta din clasa ca purtam ochelari ca aveam aparat dentar ia acum in clasa a zecea inca simt acea durere dar eu am ales sa fiu o persoana care-i amuza pe cei din jur dar care e si dua in acelasi timp in legatura cu dragostea am fost tot timpul o romantica dar am ge\resit, m-am schimbat si i-am facut pe multi baieti sa sufere tr ca si-au batut joc.Incearca sa ignori ceea ce te raneste uite sufletul meu parca piere dar nu-mi pasa incerc sa fiu eu cea care ii lasa pe rai sa sufere.Fii tu mai rau ca de obicei fii insasi si tu. Incearca sa faci pe acea ata sa iti da tie dragostea pe care tu vrei sa o simti.Crede-ma castigi mult mai mult asa
Te-am adaugat pe messenger, pentru ca mi-ar face placere sa discut cu tine!
Esti un baiat super nu meriti asa ceva,dar stii ca oamenii buni mereu sunt luati de prosti dar sa stii ca dumnezeu pe acesti oameni ii are in vizor si ii va ajuta in viitor! Iubim pe cei ce ne ignora, si ignoram pe cei ce ne iubesc Vei gasi acea fata sensibila cum trebuie sa fie o fata, dar mai trebuie sa astepti putin sunt sigura! Sper sa fie bine