| Invictusman2025 a întrebat:

Unde îmi pot găsi o iubită unguroaica? Sa fie și timida? E vreuna pe aici?

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Toate unguroaicele sa apeleze la tine laughing

36 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Am auzit ca in Ungaria sunt multe unguroaice.

| Invictusman2025 explică (pentru wildthing):

Eu locuiesc in Romania nu acolo. Am avut o prietena unguroaica, era cuminte și timida! Fie ce o fi, româncă, țigancă nu contează, dar era ok o unguroaica că sunt civilizate.

| wildthing a răspuns (pentru Invictusman2025):

Era o gluma, dar acum serios...crezi ca sunt altfel decat romancele?

| Invictusman2025 explică (pentru wildthing):

Alea care sunt 100% sunt mult mai civilizate! Daca te duci prin fabrici și magazine numai înjurături auzi de la românce indiferent că sunt românce sau rrome! Maghiarii nu își fac nevoile fiziologice cum o facem noi in public,sunt mult mai civilizați.
Depinde de educație! Unele se dau sfinte dar sunt vai de ele, sunt făcute poște. Fiecare român, tigan are educatia sa. Am întâlnit și țigani foarte inteligenți și civilizați chiar daca nu prea ii înghit, nu trebuie sa generalizam, dar așa ca idee maghiarii sunt mai civilizați decât românii.

| Kufu95 a răspuns:

Cu toate că eu am întâlnit acolo multe femei cu probleme de comportament, eu zic să încerci pe dating apps, poate tu vei avea noroc. Să încerci să intri în tot felul de grupuri, prin pub-uri, voluntariat, nu se ştie niciodată cum apare.

| Invictusman2025 explică (pentru Kufu95):

Eu de aia tot postez pe TPU, și îmi caut iubita aici, astea de pe TPU par mai cumintele ( poate mă înșel )
In realitate sunt de astea care vb cu cate 20 de băieți! Eu caut o iubită introvertita,daca e și maghiară și blonda e perfect! Nici nu mă interesează ce boli are, frumoasa sa fie! Acept și psihopate laughing daca îmi face felul scap de lumea asta de rahat! Nu știu, dar parca mi tot mai greu sa trăiesc într-o lume așa de rea și fățarnică! Eu toate defectele mi le-am expus aici, niciodată nu m-am ferit de ceva! Cu bătaia și cu restul îți dai seama că am glumit! Sunt și eu nervos, nu știu cum unii rezista sa stea singuri, mie mi chiar tot mai greu și asta în condiția in care eu sunt învățat să stau singur de ani de zile.

Da tu nu erai asexual? Tu căutai iubita sau amica? Suntem noi prea sensibili,cuminți și de aia ni se pare că fetele au probleme,cam toate au,sunt învățate sa umble cu bad boys și cu cocalari! Sau au daddy isues, probleme cu tații lor, traume. Fete normale la cap rar găsești, de fapt oameni normali la cap, cam toți au cate o hiba

| Kufu95 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Am fost hetero până acum doi ani, nu toate sunt învățate să umble cu așa ceva, te asigur, am întâlnit și femei cu scaun la cap, dar nu a fost să fie.

Și cum ai devenit așa? Daca ești din Timișoara hai că vin eu cu tine, mergem la agățat prin parcuri.

| UnchiulRamiz a răspuns:

In Satu Mare, acolo ar fi multe femei singure am auzit big grin

| annonimaaaa555 a răspuns:

E,da e ocupata. laughing
Oricum. Slabe șanse să-ți găsești una aici care e și...ok sa zic așahappy

| Invictusman2025 explică (pentru annonimaaaa555):

Na lasă că nici eu nu sunt așa de ok happy

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Nu te subestimahappy

| Invictusman2025 explică (pentru annonimaaaa555):

Mai mult ma autosabotez

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Nu-i voie

| JohnnydeFeer a răspuns:

Vorbeste cu Soros.

| Invictusman2025 explică (pentru JohnnydeFeer):

O sa ii spun la priveghi

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru Invictusman2025):

Perfect! Casa de piatra!

| Fandoenia a răspuns:

Bunica mea a fost unguroaica?

| Invictusman2025 explică (pentru Fandoenia):

Tu până la urmă cauți un bărbat să îl țipi in pat sau sa te măriți? Da o poza cu tine sa te vad daca vrei.

| Fandoenia a răspuns (pentru Invictusman2025):

Nu dau online poză, scuze. Abia am fost la ala acasă acum o săptămână.

Caut un bărbat sa ma mărit. Când vreodată își cauta femeile bărbat sa-l tina la pat, loool

Sa îl țipe in pat! Adică cauți doar sex! Sfânt eu nu mă dau,și eu caut așa ceva,mai degrabă decât să mă însor! Daca îmi place mult de tipă și mă înțeleg bine cu ea,da,o pot lua de soție! Eu zic sa nu te privești cu căsătorii cu bărbații în ziua de azi o sa te arzi rău! Te lasă când ți lumea mai draga! E recomandat sa îl cunoști bine,chiar și familia lui,și să aveți multe în comun,sa existe respect și să faceți și compromisuri,sa renunțați la ego,sa mai lăsați de la voi! Eu chiar daca sunt un tip cuminte sunt mai "Savage",adică eu sunt înnebunit după sex laughing dar nu sunt genul sa înșele, sunt fidel! Mie îmi place femeia sa socializeze mai mult, eu sunt puțin introvertit, nu sunt foarte sociabil.
Tu pari sa fii Iasmina din Galațilaughing ea caută bărbați să se mărite. Deja cu scrisul m-ai cucerit puțin, și faptul că ai avut bunica unguroaica laughing

Pe WhatsApp undeva! Stai chill că nu dau nimeni poza cu tine, rămâne între noi! Și eu îți dau!

Da, problema este ca și eu sunt timidă și introvertită, nu ma desfășor în realitate. Sa ne auzim în privat! Tocmai ca tu pui preț pe sex, și eu la fel. Este dificila chiar imposibila o relație la distanță. sad

De unde era băiatul ăla? Era din București? Unde l-ai cunoscut? Nu prea pari timida la felul cum înjuri nu ar zice nimeni ca ești timidă laughing

Una este ce fac aici și alta sunt în realitate, nu e logic? Crezi ca asa te abordez în realitate?! Nu! L-am cunoscut online și era din București, da...

In realitate ești mămăligă timidutza kiss puiuț

Ei nici chiarhappy

Zi draga lasa vrăjeală când ne ardem și noi odată?

In rest, ești bine? Toate bune și frumoase? Cum te mai simți?hee hee

Ce sa facem mă? Ce naiba sa fac, ma gândesc sa nu fi rămas gravida pentru că aștept perioada.
Trec peste crizele melelaughing

De la o penetrare cu degetul nu ramai gravida.