| Mindfulness a întrebat:

Unde îmi pot găsi o iubită unguroaica? Sa fie și timida? E vreuna pe aici?

8 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Cu toate că eu am întâlnit acolo multe femei cu probleme de comportament, eu zic să încerci pe dating apps, poate tu vei avea noroc. Să încerci să intri în tot felul de grupuri, prin pub-uri, voluntariat, nu se ştie niciodată cum apare.

| Mindfulness explică (pentru Kufu95):

Eu de aia tot postez pe TPU, și îmi caut iubita aici, astea de pe TPU par mai cumintele ( poate mă înșel )
In realitate sunt de astea care vb cu cate 20 de băieți! Eu caut o iubită introvertita,daca e și maghiară și blonda e perfect! Nici nu mă interesează ce boli are, frumoasa sa fie! Acept și psihopate laughing daca îmi face felul scap de lumea asta de rahat! Nu știu, dar parca mi tot mai greu sa trăiesc într-o lume așa de rea și fățarnică! Eu toate defectele mi le-am expus aici, niciodată nu m-am ferit de ceva! Cu bătaia și cu restul îți dai seama că am glumit! Sunt și eu nervos, nu știu cum unii rezista sa stea singuri, mie mi chiar tot mai greu și asta în condiția in care eu sunt învățat să stau singur de ani de zile.

Da tu nu erai asexual? Tu căutai iubita sau amica? Suntem noi prea sensibili,cuminți și de aia ni se pare că fetele au probleme,cam toate au,sunt învățate sa umble cu bad boys și cu cocalari! Sau au daddy isues, probleme cu tații lor, traume. Fete normale la cap rar găsești, de fapt oameni normali la cap, cam toți au cate o hiba

| Kufu95 a răspuns (pentru Mindfulness):

Am fost hetero până acum doi ani, nu toate sunt învățate să umble cu așa ceva, te asigur, am întâlnit și femei cu scaun la cap, dar nu a fost să fie.

Și cum ai devenit așa? Daca ești din Timișoara hai că vin eu cu tine, mergem la agățat prin parcuri.

| UnchiulRamiz a răspuns:

In Satu Mare, acolo ar fi multe femei singure am auzit big grin

| Mindfulness explică (pentru UnchiulRamiz):

Faci aluzii laughing