anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde le este capul copiilor care posteaza intrebari " la misto" sau nu pe aici, cazuri care sa fiu sincer ma amuza laughing ce o fi frate in capul vostru, oricum nu cred ca multe intrebari sunt reale, de ce mai apare cate una sau cate unu care povesteste cate ceva "socant", nu pot sa imi imaginez cum de mai sunteti intregi la cap ca sa nascociti sau sa realizati asemenea intrebari...

p. s. ma refer la acea mica parte a intrebarilor care " socheaza"...

12 răspunsuri:
| ancutsa410 a răspuns:

De ce crezi ca nu ar fi adevarat?thinking adica eu n`am vazut pe aici intrebari atat de "ireale"...nu stiuthinking

| LoveAngel223 a răspuns:

Pai din lipsa de ocupatie si ca sa vada ce s-ar intampla daca ar fi asa cum sustin ei. Sunt si care zic adevarul era acu o saptamana sau doua o fata care zicea ca are 12 ani si face sex cu prietenul ei de 16 ani.(faza era reala) Si mai era una acu 2 ani care zicea ca a ramas insarcinata la 14 ani si zicea ca scrie din judecatorie ca avea laptopul (si era duminica...deci era total fals) Deci raspunsul estebig grinin lipsa de ocupatie

| Monica a răspuns:

Da. Ferească să fie adevărate.Sunt ingrozitori. Şi sincer, mă disperă faptul că mai şi detaliază. Cum a fost, ce au făcut, alea alea.
Ciudate specimene. Mi-e milă şi silă!

| Denisa a răspuns:

Pentru ca TOTUSI...sunt copiihappy. La ce sa te astepti? Cum a spus si ancutsa410, nu am citit intrebari atat de "ireale". Copii din ziua de azi fac multe. De ce nu am crede cand spun tot felul de ciudatenii? Chiar ieri citeam o intrebare a unei feitite de 7 ani care a facut sex cu varul ei. De ce nu am crede? Romania e tara tuturor posibilitatilorlaughing.

| Ada... a răspuns:

Bună! Păi poate unele dintre ele sunt şi adevărate, asta din cauza anturajului şi a lipsei de comunicare dintre copii şi părinţi, dar sunt unele oh go on...Deci pur şi simplu nu pot să cred că ar putea fi adevărate. Dacă chiar sunt adevărate, apoi să ştiţi că vine sfârşitul lumii.
Sunt aici nişte copii care nu prea au ce face şi pun aşa nişte întrebări la mişto ca să vadă şi ei răspunsurile, aşa cred eu...winking
Pa, pa!

| Ángel_8890 a răspuns:

Da intr-adevar sunt unele intrebari care te socheaza si ai impresia ca le posteaza, deoarece nu au ce face. Uneori imi este si lene sa le citesc, deoarece sunt stupide.Sunt niste copii dar le trece prin mine mai ceva ca unul mare... apsurd...

| Derye a răspuns:

Stii cum e cand te duci la curve, si aia ramane insarcinata?
Ei, cam asa e si in cazul lor.

| Narfundo a răspuns:

Und le este capul copiilor..." in pantaloniwinking.

| JustMe a răspuns:

Acu' cateva minute chiar citeam intrebarile unei fete de 14 ani care cica e insarcinata, facea de la 11 ani oral si pana acum a facut la minim 15straight facelaughing Mi se pare penal, lipsa de ocupatieoh go on Iar daca e adevarat, trist. ce se alege si de tara asta.

| lovenotsex a răspuns:

E nevoia aceasta de a iesi in evidenta, chiar daca se un in ipostaze stanjenitoare, penibile.Nu suport cine pune intrebari doar asa sa se afle in treaba sau sa-si bata joc. Dar daca nu exista restrictii pe acest site fiecare face ce vrea.Asta e...

| dreapupikdulshe a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaa

| LolaKissTheGirl a răspuns:

's proaste, fcvedete a intrebat ce sa-i spuna lui varasu, ca cica aceasta a intrebat-o daca sti tu ce.Sunt niste prosti astia care puni asemenea intrebari cine ar avea minte n-ar pune din astea.@Fergie are dreptate, am citit si eu intrebarea aia, da si oricum toate-s minciuni.Ma intreb daca copii de 6-7 ani s-o fi speriat, saracii.TPU nu e de copii de 6-7 ani.Eu cred ca TPU e de la maxim 10 ani in sus.