Evident in vagin, in special daca sunt capabili sa le satisfaca vaginal, terminand in acelasi timp.
Sincer, de ce va place atat de mult sa ne dam drumu in vaginul vostru, adica si amanta mea tot la fel, moare sa imi dau drumu in ea! imi cere tot timpul cand ne intalnim sa fac lucrul asta! adica nu stiu, e altceva, alt sentiment fata de barbati? ce simtiti? la noi sentimentul in mare este acelasi ca si cand iti dai drumu afara sau in gura sau oriunde altundeva, dar voi ce simtiti cand ne dam drumu in voi?
Fiindca sincronizarea asta de oragsme, este placuta pentru amandoi partnerii.
Dar asta o poate obtine numai un partner experimentat, capabil sa tina o partida de sex minim 10-15 minute.
Ca tu te scapi pe tine nu are importanta decat pentru tine, fiindca femeia nu simte ce simti tu si asta este egoism din partea ta. Ma rog, vei fi parasit in curand cand nu-ti pasade satisfactia sexuala a partnerei de sex, fiindca ala este un sex patetic, unde efemeia ramana nesatisacuta si abnadonata denotand ca nu-ti pasa de ea, sub nici o forma.
Evident recomand folosirea prezervtaivului la toate partidele sexuale, fiindca prelungeste partida sexuala si creste placerea odata ce elimina stresul pe care o posibila sarcina sau BTS-uri il produce cand se face sex fara prezervativ.
https://Facebook. watch/xK8YX5Az18/
Ok, sa zicem ca intelesei esentialu, ideea este, am tot urmarit, de ce deraiati voi de la subiect? adica esti ceva psiholog? nu nteleg de ce nu raspundeti frate exact pe subiect fara sa dati voi sfaturi, nu intereseaza pe nimeni sfaturile voastre, crede-ma! adica da raspuns exact la intrebare, 10 cuvinte si gata, sanatatea mea este problema mea!
Casca bine ochii si citeste, ca eu am raspuns direct la subiect!
Intrebarea:
"în 11 Februarie | Reveenton a întrebat:
Unde le place femeilor să finalizeze bărbații?"
raspunsul meu";
"în 11 Februarie | Violleta2022 a răspuns:
Evident in vagin, in special daca sunt capabili sa le satisfaca vaginal, terminand in acelasi timp."
In prezervativ, evident!
Si acum, stii textul care urmeaza, nu?
Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
In vagin cand vrem un bebe. Amandoi.
Donsoara se lauda ca o face de 8 ori pe zi, are ratia asigurata
Da du-te ma nene la dracu cine esti tu sa iti dai cu parerea? Fiecare e liber sa puna ce intrebari vrea, nu iti convine du-te in parc si plimba te, faci atita morala sfintu pu...(l).Y)
Cica ar fi bun ca gel de par
channah_5883 întreabă: