Sensibil sa fii cu părinti tai in viata.
Profund sa fii doar in relația cu părinti tai.
Respectos doar cu cine te respectos.
Fetele sunt multe, toate se cred unice, dar in realitate oferă același lucru.
La biserică.
Pardon... Și ăia au convingeri misogine
Vezi prin taberele de poezie.
E ziua ta norocoasă. N-sr exista ușă pe care să nu ți-o deschid, compliment pe care să nu ți-l fac, moment în care să nu fiu motivul zâmbetului tău, prag peste care să nu te trec, floarea pe care să nu ți-k ofer în dar, poem sau poezie pe care să nu ți-o scriu
P.S: asta nu e o declarație de dragoste
In America. Cei care au servici, vin destul de obositi ca sa mai aiba timp si energie pentru telenovele si sensibilitati. Unul fara servici, poate fi mai poet si artist, sa cante la chitara sub balcon...dar cam greu fara suport material. Mie nu imi place ca o prietena sa imi ocupe mai mult de 10-20% din timp cu farmecele feminine, gen stat ochi in ochi, ca lumea mai are si treaba. Unele sunt chiar sufocante, era geloasa ca nu stau cu ea cand ma duceam la service cu masina!?
Buna, eu sunt un barbat care cred in Dumnezeu, mi-as respecta iubita, sunt loial nu insel si spun eu ca sunt foarte drgutz. Daca doresti iti las tel sau Facebook
Paul Florin poza pe trotinete la profil, lasa un mesaj https://m.facebook.com/......rofile.php
Eu sunt asa, si am aratat asta de-a lungul timpului prin bunele maniere si modul respectuos de a vorbi, cat si prin caracterul intelegator si deschiderea catre conversatii pe orice tema cu fetele pe care le-am intalnit
am 23 de ani, am vazut ca esti ceva mai mare
daca nu te deranjeaza mica diferenta de varsta, m-ar sa incanta sa conversam prin mesaje