"Femei" sunt peste tot in lume, trebuind doar sa iesi din camera ta ca sa o intalnesti pe maica-ta, care-i tot O FEMEIE, apoi vecinele din sat, si tot asa.
Da, degeaba ieși, că toate trec și nici nu se uita la tine, parca le e scârbă de barbati
Le înțeleg, dacă de la 12 ani pana la 20 s-au babardit încontinuu, e normal să vrea ceva nou, li s-a luat, li s-a făcut greata de câți băieți au avut
Iar misogism?
ne-am saturat de scraboseniile si jignirile pe care le scrii aici, RUSINE parintilor, care au crescut un asemenea specimen de om nesimtit, ca tine!
N-o să mă opresc niciodată din spus adevărul.
Te-ai saturat tu, nu vorbi în numele tuturor.
Imi pare rau sa-ti spun, dar esti doar un prost, daca pentru tine asa spui adevarul este sa jignesti femeile si apoi sa pretinzi ca sunt curve si nu vor sa faca sex cu tine.
Nu cu mine, cu nimeni nu vor să facă
De ce crezi că doar femeia ar aștepta jumate de viață pana sa facă sex cu un bărbat cunoscut în vederea unei relatii
Aparent doar tu si inca unu de pe aici sunteti singurii pe care nu-i vrea nici o fata.
Mai bine de jumătate din locuitorii planetei sunt femei deci n-ar fi o problemă!
În pădure pe vârful muntelui, acolo unde e plin urși, căprioare, acolo sunt și fetele.
Afara.Mergi la evenimente, spectacole, concerte restranse, activitati de voluntariat etc.
Cu un zămbet și bun simț. Peste tot. Poți incep cu chelnerițele sau caserițele de la magazine. Cănd iți place una, du-te m-ai des pe la ea. Fi răbdător și draguț.
Evitș să fi bădăran. Să miroși neplăcut și nearanjat.
Cănd ești persistent și previzibil intr-un mod plăcut. devi inrezistibil
Omule ti-am mai zis sa mergi la mall sa vorbesti cu fetele. ORICE, efectiv ORICE si daca dai buna ziua la primele cu care o sa vorbesti in acest context, tot e ceva, pe parcurs o sa devii mai experimentat si o sa gasesti si tu pe cineva. CAPUL SUS!