s`a intamplat acum o luna:X la el acasa:X pot sa spun ca a fost destul de ok.chiar frumos in unele momente el a fost dragut. mi-a facut masaj. dupa m`a dus in brate pana in baie si restul pastrez pentru mine
La mare in prima noaptemi-a facut camera de hotel in care dormeam a transformat-o in ceva de vis imi pusese lumanari pe jos petale de trandafir in pat. pe jos.la baie imi pregatise cada plina cu spuma si petale de trandafir si erau 2 sau 3 lumanarele nu mai tin bine minte pe marginea cazii erau 2 pahare si o sticla de sampanie a fost efectiv minunat:Xparca era desprins dintr-un film romantic.am inceput sa ne sarutam usor apoi din ce in ce mai pasional si uite asa am ajuns in cadita ne'am sarutat ne'am spus cuvinte frumoase apoi cand s-a incins mai rau atmosfera m'a mutat in pat si mai punea din cand in cand niste frisca (cumparase un tub de frisca)pe care o punea in anumite zone intime apoi m'a saruta acolo cam asa a fost:Xsunt cu el si acum si aveam 2 ani impreuna. iar actul sexual a venit dupa 8 luni in care m-a asteptat. trebuie sa mai mentionez ca m'a adus legata cu o esarfa la ochi cand am intrat in camera si mi-a dat-o jos dupa ce a stins lumina si lumunarile erau aprinse