Bună.
Îmi doresc din tot sufletul să fiu cu mama acasă, în schimb este internată la spital în București.
Mâine trebuie să merg urgent la ea pentru o intervenție posibil chirurgicală sau instituirea unui tratament paleativ.
Numai Bunul Dumnezeu mai poate opri evoluția bolii nemiloase și incompetența doctorilor indiferenți de viața pacienților. Rușine să le fie...
Pa, pa.
Hmmm. poate pe malul marii, sau pe o campie intinsa.Doar eu, si ciobanescu meu german; nimeni altcineva
Buna, as vrea sa fiu cu toata familia, cu toti prieteni, cu cei dragi, lao masa impreuna sa stam si sa povestim... dar adevarul e ca eu mai mult tanjesc dupa fostul meu iubit. mi-as dori asa mult sa il mai vad macar o data ca iubit, nu doar ca amici, pentru ca asta sutem doar amici.ma doare foarte mult ca nu mai pot fi cu el, mi-ar fi placut asa mult sa ma stranga tare in brate si sa spuna ca ma iubeste, asta vreau. dar ramane doar un vis...
Poi..."in aceasta seara FRIGUROASA de toamna" in niciun caz nu mi-as dori sa fiu pe malul marii sau pe o campie intinsa...ca am degera de frig, e logic. Dar in schimb as fiu in vreo 3 locuri in acelasi timp cu cate o pers mai deosebita
Langa prietenul meu, pe o insula, sau intr-o cabana, sa stam langa un semineu:X:X:X
Salut, imi doresc sa fiu cu iubi, in bratele lui cu o cana de ceai mare si sa privim un film de dragoste...