Si cum este? rezista?:d
Pe 18 facem doua luni.
Ce frumos. Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Numai ca eu fac 6 luni.
Super pai mai exact i-am add pe facebook si intr-o zi el mi-a scris buna pe chat.2 saptamani am vorbit pe net si dupa a venit acasa ca a terminat facultatea si ne-am combinat de la prima intalnire..intr-o seara cand el era la facultate i-am scris intr-un sms csebui et si i-am spus daca ghiceste ce am scris e cel mai tare..nu si-a dat seama ce am scris si i-am sa citesca invers cuvintele.
Cati ani are(aveti)?:d
El are 20 si eu am 17. Suntem din acelasi oras Botosani, el e student la Iasi.
Cat de tare Esti de varsta cu mine.
Intr-un WC public, stateam la rand, si cand am iesit...am ramas uimit! Dupa care i-am cerut id-ul de mess si am vorbit luni intregi pana cand i-am cerut prietenia... Funda?
LOL.
That cracked me up!
Să fii sănătos, dragule, că m-ai făcut să râd.
Si acum esti fericit ca ai invatat engleza?
Intr`un parc de distractii din Italia, cand eram in rollercoaster si tipam ca nebunii, aveam stomacul in gat si parul in fata. Cu toate astea, am reusit sa il vad si m-am indragostit instantaneu. Inca suntem impreuna.
Pai prima data cand m.am indragostit, adica cand m.am int cu persoana pe care o iubeam mult [A fost un gen de dragoste la prima vedere, ne sorbeam din priviri dansam unul langa celalat ] a fost la un concert , nicio data nu am sa uit acel moment a fost cel imi frumos din viata mea [ bine, pana acum ))]
Funda? :*
.
in vis (am visat o persoana si dupa cateva zile m-am indragostit de acea persoana)
in parc
la mare
pe net
nu sunt niste locuri asa bizare .:* Funda?
Pe budă! eram la un wc public, iar el a intrat peste mine în timp ce mă câcam...
nuteintereseaza întreabă: