La servici. Problema e ca dupa 1 an si 6 luni ne vom desparti, din 2 in 2 ani schimb suflete pereche
Sufletul pereche l-am cunoscut acum 6 ani In Grecia si am format un cuplu 2 ani mai tarziu (tot in Grecia).
Nu stiu daca am avut asa ceva vreodata, pe internet am avut o relatie virtuala atat
Nu este niciodata prea tarziu. Mergi la undeva unde stii ca se aduna oameni, care fac aceelasi lucru care iti place sa il faci si tu. Imprieteneste-te cu cineva, nu este bine sa irosim multa vreme pe pc, o spun din experienta proprie. Probabil ca de fapt stii cum se face, dar vorbeste cu orice fata/femeie(depinde ce varsta ai) si doar vorbeste, nu ai ce pierde. (Doar un sfat de la un nestiutor)
Pai, rabdare, o vei intalni , unii au norocul sa isi gaseasca sufletul pereche la 5 ani, altii poate la 17 sau la 20 sau in cazul unora si mai tarziu ^^
Cand?
Nu sunt Dumnezeu , am auzit odata o poveste ca o fatuca (o putem numii si domnisoara) de 25 de ani nu a avut pana atunci niciodata un prieten sau un iubit serios si a intrebat-o pe maica-sa cum sa poata gasi un iubit, ca ea nu intelegea caci era chiar draguta. Si atunci i-a spus sa se roage la icoana Maicii Domnului (cred). Asa ca s-a rugat timp de o luna dar fara succes s-a infuriat si a aruncat icoana pe geam. Dar culmea sortii ca a nimerit pe un barbat tanar in cap cu icoana si si-a cerut scuze. Dar a fost iubire la prima vedere si s-au maritat devenind o sotie si un sot iubitori Si da au numit pe fata lor Maria, si se intelege de ce.
Dap
Wow
Ultimul iubit?
Am stabilit că eu zic "Pe TPU" și tu zici orice altceva, 'să nu bată la ochi'.
Ih, am uitat, ce rău îmi pare!
Da, fostul, care după ce ne-am despărțit nu a mai intrat pe TPU ))) Vina lui, nu a mea
S-a lasat de TPU , dar imi pare rau sa aud, ce nu a mers?
Mie nu, tipul era ok, imi plăcea de el, dar era genul ala care făcea din țânțar armăsar, adică exagerat și asta m-a determinat sa o termin cu el. Voia sa știe tot, absolut tot, chiar și ora la care ajungeam la școală sau din astea. Oricum, tot o încheiam la un moment dat pentru ca eu am plecat din România, iar el a rămas acolo că are bacul anul ăsta.
Vai,eu nu vreau sa o cunosc pe Manuela mea, este ceva gresit? Nu cred.
E foarte gresit
Eram in alt cartier si am mers la sufletul meu pereche acasa si a fost dragoste la prima vedere am plecat cu ea imediat la plimbare pana acum am mers in multe locuri impreuna... si asa mi-am intalnit bicicleta