anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unei fete i-a placut de mine, dar nu mi-am dat seama la momentul respectiv, chiar am si iesit cu ea in oras dar nu am sarutat-o pentru ca pur si simplu nu realizam care e treaba, la un momentdat ii tineam si mana, dar parca eram orb, abia dupa am realizat ca ei ii place de mine, am mai vb cu ea si a inceput sa-mi placa si mie de ea, ea s-a combinat un un tip dar s-au despartit, in fine, faza e ca eu acum am tot invitat-o de vreo 2-3 in oras dar ea ma tot refuza pe motive ca sa vada, sau pur si simplu ca ii e lene sa iasa, n-o invinovatesc ca nu mai vrea, stiu ca eu am fost prost la prima faza. Stiu ca teoretic e de 2 ori mai greu, dar din moment ce i-a placut odata de mine, trebuie sa fi facut ceva bine. Deci, cum sa fac sa-i placa iar de mine sau ce ar trebui sa fac sa ma combin cu ea? Si nu merg solutii de genul spune-i si vezi cum reactioneaza pentru ca suntem in aceeasi clasa la liceu si ar fi prea ciudat dupa daca zice ca nu, vreau ceva mai subtil.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-a avut asa se numeste, fetele sunt animale ciudate, vor si nu au, cand au nu mai vor, nu ai ce face, las-o alege pe cineva care te vrea, cand ai sa fii cu altcineva o sa vrea asta ai sa vezi, asta e.

| St!L a răspuns:

Spune-i ceea ce simti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca sunteti in aceeasi clasa, intr-o zi propune-i sa o conduci acasa.Pe drum o iei de mana si la despartire o saruti.Simplu! Inevitabil veti discuta despre cele intamplate.

| ana0metalhead a răspuns:

Spune-i ce simti sau daca nu vrei sa pari prea asa poti sa ii dai mai multa atentie sau poti sai spui unui prieten sa te ajute... acum depinde si de fata stii?!

| Tweety-love-Minnie a răspuns:

Poti sa-ti dai seama daca mai tine la tine sau nu.Incearca sa te dai la alta fata si vezi cum reactioneaza. Mai ales ca sunteti in aceeasi clasa. Daca e geloasa atunci te place si vei sti tu ce sa faciwinking. Sper sa te placa in continuare si sa fiti impreuna love struck. Mult noroc! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tre sa fi cum ai fost inainte sa-ti dai seama ca te place dar fi mai indiferent. nu o mai sufoca. fetelor nu le place asta. desi depinde si de fata. incearca sa o lasi un timp in pace si sa nu o bagi in seama adica sa nu ii arati ca o placi asa mult. fi mai indiferent. apoi vezi cum se compoarta si daca e indiferenta las-o nbalta daca o intereseaza ca nu o bagi in seama e clar ca face pe nebuna.