| Denis1312 a întrebat:

Unei fete ii place sa fie abordata direct sau sa te imprietenesti cu ea ca, cu timplul sa va apropriati tot mai mult si sa incepeti o relatie?

Răspuns Câştigător
| thisgirl a răspuns:

Buna
Unei fete nu ii place sa fie abordata asa direct, incet cu incetul. Dar ai grija, fa sa nu te considere fratele ei, din astea. Sa fie ceva mai mult. Incearca sa te apropii sufleteste de ea.
Mai intai vorbiti despre voi, despre lucrurile pe care le aveti in comun. Cand se simte trista tu sa fii acolo langa ea.
Sa vorbiti ceva amuzant si sa barfiti putin daca vreti happy
Asa se va atasa de tine si nu o sa te considere doar un simplu prieten.
Dar cel mai important este sa nu o jignesti, sa ai un comportament bine gandit si din astea.
Inca un secret : Sa zicem ca esti afara cu ea si vorbiti, balbaieste-te putin si fa fatuca de emotionat si pune-ti mainele la fata. Ea o sa considere un gest adorabil

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Chestia asta nu functioneaza asa, asta e marea capcana freindzone, vorbesti cu o fata da semne ca te place cand de fapt esti fratele ei, daca te place, te placi atunci

| Nonzen a răspuns:

Salut Denis! happy
Eu sunt fată și nu mi-ar plăcea să mă abordeze cineva direct. Eu zic să te împrietenești cu ea cu scopul de a o cunoaște. big grin
Noroc! big grin

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ii place sa ii dai de baut

| Anonima00000000 a răspuns:

Clar a doua varianta

| dianainsta01 a răspuns:

Putin din ambele. depinde daca si ea da semne ca te-ar placea. ar fi bine sa incepeti ca prieteni, sa ii castigi cumva increderea cu timpul, iar apoi sa ii spui direct fara sa va mai lungiti inutil. asa as zice eu.

| R0R0 a răspuns:

Mie,da. As vrea sa imi zica verde-n fata daca ma place sau nu. (mai mult daca ma place)