Pai depinde si de varsta ei mai dar daca are peste 17 sau macar 17 mi se pare ok. oricum n'o forta.n'ai vrea sa regrete dupa aia, nu? ca doar o iubesti
Daca nu vrea, nu vrea si gata! Felicita-te ca ai dat peste o bijuterie de fata.Nu gasesti la tot pasul asa ceva.Iar 4 luni.scuza-ma,dar e atat de putin.
Dq daca are 15 ani doar nu vr s fci sex cu un copilnu o forta nu incerca s o convingi daca nu vr.ca dpa poate regreta si dpa sp despre fta mi se pare o fata cuminte:X
Depinde si de varsta ei! Poate nu se simte pregatita, poate inca e virgina si nu simte ca si l-a gasit pe cel cu care sa inceapa viata sexuala.Nu o forta, va veni de la sine cand este intr-adevar momentul.
Pai si ce nu mai poti sa o mai astepti prietenul meu are 24 ani si ma asteapta de un an si 4 luni si inca ma va mai astepta ca ma iubeste enorm, si u daca o iubesti sau daca ti la ea poti sa o astepti vreau sa mentionez ca eu am 18 ani
Ma ce minte aveti, el nici nu o forteaza, o iubeste si e normal ca o vrea
si 4 luni e normal sa o faca,dar ea daca nu vrea,ori o complexeaza virsta,ori baiatul nu o atrage sexual...ce sati zic, vb cu ea, si incearca sa intelegi de ce nu vrea...sukces!:*
Mutubal întreabă: