| siwel a întrebat:

Uneori ma intreb, cand simt ca iubesc pe cineva: tin mai mult la sentimentele si trairile pe care le simt si la faptul ca eu sunt bagat in seama sau chiar imi pasa de persoana iubita? Mi-e frica ca stiu cat egoism este in mine. Voi va intrebati chestii de astea cand iubiti?

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Da, toti iubim ideea de a fi indragostiti, dar la primul hop mai mare ne trezim din visare si realizam ca trebuie sa luptam pentru iubirea aia si deci si pentru persoana iubita!

4 răspunsuri:
| Katherine † Pierce a răspuns:

Da thinking Chiar m-am intrebat chestiile astea thinking Si daca stau bine sa ma gandesc imi pasa de persoana iubita. Daca tii mai mult la sentimentele si trairile pe care le simti, nu inseamna ca esti egoist/a.Chiar daca nu iti dai seama, cu siguranta iti pasa si de persoana iubita.

| Bacemi a răspuns:

Inteleg ce vrei sa spui. Si eu imi pun uneori intrebarea asta. Probabil adevarul este undeva la mijloc. Fii sigur ca atunci cand iubesti cu adevarat o faci pentru ca iubesti si esti iubit. Nu poti iubi cu adevarat daca persoana iubita nu iti da ocazia. E normal sa vrei ce e mai bun. Oricine vrea de la o relatie sa fie iubit. Nu esti egoist pentru ca vrei asta. Esti egoist daca vrei sa fii iubit si nu oferi nimic si profiti. Nu cred ca esti genul acesta. Fii sigur ca o sa gasesti persoana potrivita alaturi de care simti ca nimeni nu face sacrificii.

| al3cse a răspuns:

Oamenii sunt fiinte egoiste din natura. Nu stiu de ce stai sa iti pierzi vremea cu ganduri deprimante. Stii dragostea nu e decat in mintea ta (o substanta din creier) nu e ceva fizic sau spiritual.

| BeT a răspuns:

Din Orgoliu se naste egoismul. Din egoism se naste Invidia.etc.Aceste lucruri sau nascut odata cu noi. Daca vom folosim partea lor pozitiva vom fi iubiti si vom iubi cu adevarat.Asta e alegerea fiecaruia dintre noi.