| Piticu123321 a întrebat:

Uneori ma simt extrem de singur, de neimportant pentru altii, de transparent si da, si cand vine vorba de relatii ma simt la fel. Sunt destul de sigur ca nu este depresie, nu am alte simptome, doar acest sentiment de singuratate. Ma simt respins de multe persoane, intr-adevar am grupul meu de.prieteni, nu sunt antisocial sau ceva, dar in afara acelui grup ma simt ciudat, criticat si barfit, acest sentiment este amplificat si de faptul ca in trecutul apropiat o gramada de fete m au respins, pana in punctul in care am devenit atat de.indiferent incat nu mai imi pasa de nimeni. Detasarea imi face bine, dar singuratatea adusa "cadou" nu prea...

3 răspunsuri:
| anamaria82726 a răspuns:

Si mie mi se intampla. Cand stau singura in casa ma simt neimportanta. Si cand ies afara sunt super ok...cand stau cu prietenii. Si la mine asta e singurul lucru care ma poate ajuta. Mi-am facut multi prieteni, stau afara des si in casa tot vorbesc cu ei la telefon, imi chem prietene la mine etc. Legat de iubita, sa stii ca nici la fete nu este f usor. Lumea are standarde mari in ziua de azi...e complicat sa casesti o persoana ok. Nu stiu ce sa zic legat de asta. Si chiar si eu, ca fata, stiu cum sunt unele fete si chiar cer prea mult.dar nu prea este nimic de facut

| Laila12Izabela a răspuns:

Multora ni se intampla asta,chiar si mie,uneori ma simt mai bine singura, stiu cum e sa te simți respins, trebuie sa iti amintești, ca toti au un loc in lume si un scop in viata.Nu trebuie sa te simti respins si nu trebuie sa iti pese de barfele celor din jur, barfele au scopul de distruge încrederea oamenilor. Aduti aminte, ca ai prieteni, ca nu esti singur.

| codpenal2018 a răspuns:

Lasă **** și revină cu răspunsul.