Sexul nu e important intr-o relatie el o face mai frumoasa si ii apropie mai mult pe partenerii, depinde cand de des simti nevoia.alti fac si in fiecare zi.
Eu zic ca fiecare face sex cand simte, dar dupa ce o sa faci copil nu o sa mai faci asa des, eu zic sa profiti acum cat mai mult, fa de 2-3 pe saptamana si nu exagera
Depinde de fiecare cuplu; sexul e imp el, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie un program cv, se face atunci cand sunt excitati ambii parteneri. E recomandat sa nu se faca in exces, pot provoca tot felul de probleme, desigur si prezervativul e recomandat.
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sexul e foarte important intr-o relatie, cand spui ca nu e important, ori nu faci sex, ori esti frigida. Textul cu sufletul conteaza... e cam neclar sau macar incomplet
Sexul e foarte important intr-o relatie, cand spui ca nu e important, ori nu faci sex, ori esti frigida. Textul cu sufletul conteaza... e cam neclar sau macar incomplet. cat de des se poate este raspunsul. Cu cat faci mai mult sex cu atat mai bine, nu exista limita si este foarte sanatos.
Hh,depinde si ce fel de relatie caci daca traiti impreuna e normal odata la 3 zile,, Totusi sexul nu e asa important, asta o faceti din placere pentru ambii dar daca unul nu doreste deacum placerea e alta. spre exemplu eu ma vad odata in saptamana si facem 3 zile la rind de 2 3 ori pe noapte si 2 3 ori ziiua)) pentru o saptamana inainte,deci faci cind doresti, nu exista limite, in casnicie in genere o data pe saptamana si tot mai rar si mai rar.