| NicoRobyn a întrebat:

Unii spun ca sex-ul este foarte important intr-o relatie. Daca tu crezi asa... spune-mi de cate ori faci sex pe saptamana. pentru ca o pers mi-a spus ca ea face cu iubitul ei 1 data la 3 zile. Si vreau sa stiu si alte pareri. Voi de cate ori faceti?

9 răspunsuri:
| piceofshit a răspuns:

1 data la 3 zile cu 1-2 numere e suficient happy

| Nicoleta1621 a răspuns:

Sexul nu e important intr-o relatie el o face mai frumoasa si ii apropie mai mult pe partenerii, depinde cand de des simti nevoia.alti fac si in fiecare zi.

| AlecsOne a răspuns:

Eu zic ca fiecare face sex cand simte, dar dupa ce o sa faci copil nu o sa mai faci asa des, eu zic sa profiti acum cat mai mult, fa de 2-3 pe saptamana si nu exagerawinking

| patzalau a răspuns:

Daca chiar va iubiti sexul nu e importanthappy

| Jony123 a răspuns:

Depinde de fiecare cuplu; sexul e imp el, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie un program cv, se face atunci cand sunt excitati ambii parteneri. E recomandat sa nu se faca in exces, pot provoca tot felul de probleme, desigur si prezervativul e recomandat.
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| spaima1aricilor a răspuns (pentru Nicoleta1621):

Sexul e foarte important intr-o relatie, cand spui ca nu e important, ori nu faci sex, ori esti frigida. Textul cu sufletul conteaza... e cam neclar sau macar incomplet

| Allexandraaa a răspuns:

1 data pe saptamana happy

| spaima1aricilor a răspuns:

Sexul e foarte important intr-o relatie, cand spui ca nu e important, ori nu faci sex, ori esti frigida. Textul cu sufletul conteaza... e cam neclar sau macar incomplet. cat de des se poate este raspunsul. Cu cat faci mai mult sex cu atat mai bine, nu exista limita si este foarte sanatos.

| Jozefina a răspuns:

Hh,depinde si ce fel de relatie caci daca traiti impreuna e normal odata la 3 zile,, Totusi sexul nu e asa important, asta o faceti din placere pentru ambii dar daca unul nu doreste deacum placerea e alta. spre exemplu eu ma vad odata in saptamana si facem 3 zile la rind de 2 3 ori pe noapte si 2 3 ori ziiua)) pentru o saptamana inainte,deci faci cind doresti, nu exista limite, in casnicie in genere o data pe saptamana si tot mai rar si mai rar.