| SufleTrist a întrebat:

UNT DISPERATA! sunt foarte indragostita. el ma iubeste stiu asta da cred ca ma insala sad toata lumea spune ca orice baiat insala. voi ce credeti? ma intereseaza mai mult parerile la baieti. daca iubiti mult o fata cadeti si in plasa altora stii nd ca daca iubita voastra afla se desparte de voi? eu arat bine nu sunt vreo urata sa zici ca isi cauta ca nu are ceva frumos langa el. astept pareri. multam

9 răspunsuri:
| TormentOfSins a răspuns:

Nu cad decat in plasa iubitei mele.

| mgtow a răspuns:

Nu toata lumea inseala dar si eu cred la fel ca fetele sunt in cautare de multe aventuri, fiecare cu opinia lui vezi cu ochii tai daca iese cu alta ca lumea poate sa minta.

| fabiola a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat,nu te inseala! In plasa cad cei lasi, cei care nu-si implica sufletul in relatie, cei care pun curiozitatea inaintea sentimentelor!

| CrisTy_2365 a răspuns:

Crede-ma, daca te iubeste mult nu te inseala... Si nu te lua dupa lume ca poate "lumea" vrea sa va desparta

Si nu, daca iubesc o fata nu cad in plasa alteia happy

| IloveME a răspuns:

In aceiashi situatzie sunt si eu cryingcryingcrying
am decis sa las lucrurile in voia sortzii.cata vreme s poarta frumos cu mine si nu-mi arata ca sunt a doua roata la carutza. daca va fi sa fiu sigura ca m-a inselat, cred ca nu ar mai auzi de mine.j eu arat bine(fara modestie) j el si ii normal ca tot timpul sa fie cineva intre voi.noi femeile l sp ca avem iubit si ca nu conteaza parerli celorlaltzi, dar ei (cum i-am sp si iubitului) nu pot refuza p nimeni. daca cineva s uita frumos la ei in discoteca s uita si ei.nu gandesc ca asa pun paie p foc, ca acea fata isi va face iluzzii.tot timpul sunt cu gandul ca ma inseala.mi-a sp d atatea ori ca ma place mult, ca daca ar vrea m-ar putea insela, doar ca nu vrea.ma intreb si eu oare pana cand nu vrea?
fa si u ca mine, traieste-ti clipa langa el.stiu ca e greu(j mie imi e).dar dc sa strici momente placute si crize d gelozie

| cris_2039 a răspuns:

Cred ca a gasit pe altcineva care ii ofera ceva ce tu nu iai dat...Nu orice baiat insala mai degraba accepta oferte mai bune...

| Narfundo a răspuns:

Sansele sunt de 80%.Eu ca sa nu imi insel iubita trebuie sa fiu de toate" pentru ea. Iubit, prieten, frate. Poate si prietena" in gluma spus.De cele mai multe ori fetele insala din cauza prietenelor.Valabil si pentru baieti.Trebuie sa fie intelegere totala intre voi.Succes.

| VictorSebastian a răspuns:

Daca te iubeste nu ar cade niciodata in plasa, iubitu lu soramea a cazut in plasa de 5 ori, ma rog, daca te iubeste va cade doar in plasa ta!

| Șușșș a răspuns:

Hei,hei,hei,stop!
Gresesti.Nu orice baiat inseala.Nu exista dovezi.Fiecare are o personalitate diferita,nu sunt copii,nu sunt toti la fel.
Daca nu ai dovezi cum ca te`ar inseala,nu te panica,pentru ca nu ai de ce. Daca exista persoane care iti spun ca orice baiat inseala, ori sunt geloase pe tine, ori se inseala.
Deci nu dispera.
Succes.happy
Funda happy?