Cred ca trebuie internat la spitalul de nebuni, nu stiu eu nu ma comport ca un idiot cand sunt indrogostit, ma port serios.
Si fac panarama de alea ( cu alea, asa cred ele )... si cand colo cu baietii rad de ma crap in cap
nu stiu, nucred ca te place decat cum arati.
Te place siguurrr dupa comportamentul lui e un tip rebel.Nui PLace daca nul accepti. Funda?
Dupa ce mi-ai spus tu mie cred ca e doar interes dar nu 100%. Poti afla doar intrebandu-l incearca sa-ti faci curajul sa-l intrebi sau daca nu poti pune pe altcineva de ex cea mai buna prietena sau asa ceva.Bafta!
Cred ca a aflat ca ai luat-o la gurita.si tot iti face semne di degetu mijlociu poate accepti sa eu ei si lui.da cerei salariu pe o luna sa ezi ca se linisteste
Buna! Se pare ca e interes dar nu 100%.Fa-ti curajul sa-l intrebi sau pune pe altcineva.S-ar putea sa te placa si sa nu stie cum sa ti-o spuna.Bafta!
Ba nuuuuu!
Am si eu un bufon din asta in clasa si-mi face acelasi lucru sa nu mai zic ca ma si pupa ma baga in baaie si...etc.
]Dar nu ma place cel putin asa cred dar in cazul tau sunt sigura nu te place si nu cred ca face misto de tine e doar un baiat ca toti ceilalti unu obsedat sexual dar tot un baiat caruia ii place sa se dea in spectacol))
Din moment ce face asa cu tine, inseamna ca isi permite.Nu cred ca te place ci te vede doar ca pe o aventura din moment ce si tu ii raspunzi la glume.
#probabil merge pe profit...nu cred ca un baiat care te place tiar zice asa ceva!'