Zici ca el profita,,, nu vreau sa fiu rau cu tine dar se pare ca si tie iti place,,,, daca te indoiesti de iubirea lui nu il mai primi o zi doua si asteapta reactia lui
Normal ce ii place la donsoara ce credeai de ce crezi ca i-a spus ca e singura acasa? pu n pariu ca de fiecare data il asteapta cu balele afara ), in locul lui eu as merge la ea acasa si as arata o indiferenta rece numai sa o vad cum turbeaza din cauza ca nu ii dau de inteles ca o vreau
Zici ca el profita, nu vreau sa fiu rau cu tine dar se pare ca si tie iti place, daca te indoiesti de iubirea lui nu il mai primi o zi doua si asteapta reactia lui
Încearcă să petreci timp cu el, dulceață. Așa vei află ce simte băiatul ăsta de fapt. Dăi timp, prefăte că inghiți anumite gesturi ale lui, așa îți vei da seama dacă el se preface sau chiar ține la tine. Sper că am ajutat!
De ce mereu te gindesti la rau? Uita-te la partea cea buna, lui ii esti pe plac.Ce au parintii tai cu el.Incerca si dai o sansa. succese ))
Verifica daca nu e luat de pe olx.ro (pentru a-ti da seama daca e de pe olx.ro, verifica certificatul de adoptie)
Unui baiat ii place de mine, dar nu sunt sigura ca ma iubeste sună ciudat mă rog ..Doar tu stii cum se poartă cu tine dacă incearcă să te atingă s-au alte chestiii gen clar vrea sex baiatu ) dacă nu te iubeste baftă :*
Nu cred ca ar putea profita ca esti singura in casa ci ar putea profita ca parintii tai sunt plecati in strainatate in fine depinde si de ce stare materiala are el daca are o stare materiala buna asta nu cred ca inseamna profitat. Si daca tie iti place de acel baiat il iubesti cu adevarat pot sa ii pui anumite intrebari si daca iti va raspunde sincer asta inseamanaca ca tine la tine dar ar fi bine sa ii cunosti si familia sau macar o parte din ea.
Nu va intalniti mereu acasa, intalniti-va si in alte locuri, iesiti la un suc, vorbiti, comunicati, si asa vei observa daca ii curios de tine! Daca se intereseaza de persoana ta Propune-i tu sa iesiti la un film sau la un suc in oras si vezi cum se comporta cu tine Succes
Daca crezi ca el profita de tine, ignora-l!
Mdaaa...aici,cred ca iti va fi greu in cazul in care simti ceva pentru el sau iti place ca profita(nu cred ca este cazul)!
Incearca sa vorbesti cu el despre aceasta parte a prieteniei, incearca sa il intrebi daca simte ceva pentru tine sau doar spune asta asa, de fatada!
Apropie-te mai mult de el si iti vei da seama!
Funda? :*
Hei!
Trebuie sa va marturisesc ceva: de fapt, eu nu exist, sunt doar un personaj fictiv din filmul "Lumea e a mea" ai fac parte dintr-o gasca de zile mari: Larisa, Florin, Oli, Aura si Ana.
Chiar daca eu nu exist, probleme mele exista.
Asa ca facem un concurs aici pentru voi, gagici si printi, sa ne ajutati sa le rezolvam si sa castigati o invitatie dubla la filmul nostru.
Premiera filmului se intampla pe 23 octombrie si vrem sa fiti alaturi de noi, asa ca o sa premiam cele mai marfa raspunsuri la ce intrebam pe aici. Concursul este valabil pentru toti cei care ne-ati ajutat pana acum si pentru voi care ne raspundeti in continuare.
Fiecare din gasca noastra de 5 pune la bataie cate o invitatie dubla care ajunge la cel mai misto raspuns si pe 21 octombrie aflati cine castiga. Dam reply in aceeasi zi la intrebarea respectiva cu norocosul ales prin www.random.org.
Pana ce rupem marile ecrane ne cunoasteti aici https://www.youtube.com/watch?v=yjqd42noZ88 si ne intalnim aici https://www.facebook.com/lumeameafilmul?fref=ts.
Hai la premiera in cinematografele din toata tara, pe 23 octombrie, sa vedem cel mai smecher film. Pana atunci…
#caremirezolviproblemele
#vreiinvite
Regulament complet, aici: http://www.tpu.ro/blog/?p=5224
Buna,
Cei 5 castigatori ai concurului http://www.tpu.ro/blog/2015/10/15/regulament-concurs-lumea-e-a-mea/ sunt Dumitrescu_marius_1995, Corbulalbrosu, Margaux, Alexandra_Madalina_1990 si AliGab
Va multumim tuturor pentru participare si va invitam pe toti sa veniti in cinematografe, incepand cu 23 octombrie, la premiera filmului LUMEA E A MEA.
Castigatorii sunt rugati sa imi trimita un mesaj privat cu datele de contact pentru a putea intra in posesia invitatiilor duble la film.
O zi frumoasa!
Depinde ce discutii ai cu el sau ce se intampla intre voi! Nu cred ca cineva de aici(TPU) iti poate da vreun sfat pentru ca nu cunoastem situatia in totalitate!
Minte-l o vreme ca nu mai poti sa-l chemi la tine si vezi cum reactioneaza. Daca se distanteaza si nu-ti mai acorda la fel de multa atentie inseamna ca a vrut doar sa profite de tine, daca se comporta la fel nu ai de ce sa-ti faci griji.
Păi, în primul rând ar trebui să știm și noi care este durata acestei relații, dacă simți că e sincer, dacă vă potriviți! Pe aici sincer să fiu, nu sunt psihologi, deci părerea mea sună așa :
Dacă observi că : îți cere bani, nu prea îți dă atenție, vine la tine doar în cazul în care accepți să faci dragoste cu el și așa mai departe, clar profită! În cazul în care vezi că este atent, se simte bine în prezența ta și nu este MATERIALIST, da, ține la tine!
Depinde acum depinde cum se comporta, gesturi si chestii din astea desigur il poti intreba acest lucru pentru a te convinge tu singura
Scuza-ma ca-ti spun, dar el vrea doar sa profite de tine ca esti singura acasa, doamne fereste se ajunge la viol. Daca vreti sa iesitit sa va vedeti iesi-ti intr-un loc public
Vrea doar sa ti-o traga. crede-ma! Asa-s unii baietii! sa nu ai incredere in el!
Cred ca profita, la prima vedere spun. Depinde de faptul cum se comporta cu tine. Ce propuneri iti face, cum iti vorbeste... Tu decizi daca trebuie sa te pui cu el.
beausingurlamasamea întreabă: